3 επεμβάσεις μετά τον τοκετό

Το σώμα, αλλά και τα γεννητικά όργανα αλλάζουν σημαντικά μετά την εγκυμοσύνη

Το σώμα, αλλά και τα γεννητικά όργανα αλλάζουν σημαντικά μετά την εγκυμοσύνη. Ευτυχώς όλα διορθώνονται…
  • 1. Αιδοιοπλαστική – Η επέμβαση των επωνύμων

Μετά από έναν ή δύο φυσιολογικούς τοκετούς είναι επόμενο να διευρυνθεί και να χαλαρώσει ο κόλπος της γυναίκας. Η ψυχολογία της, αλλά και η καθημερινότητά της, αλλάζουν σημαντικά μιας και αντιμετωπίζει δυσκολία στο να γυμναστεί, να κάνει ποδήλατο, να φορέσει στενά ρούχα ή μαγιό. Επίσης, η αυτοπεποίθηση και η σεξουαλικότητά της πέφτει δραματικά, τη στιγμή που ο κίνδυνος της επιλόχειας κατάθλιψης ελλοχεύει.

Η αιδοιοπλαστική αλλάζει τα δεδομένα

Με μία λεπτή επέμβαση, που πραγματοποιείται μόνο από ελάχιστους εξειδικευμένους ιατρούς στην Ελλάδα, διορθώνεται οριστικά το εύρος του κόλπου μαζί με οποιαδήποτε δυσμορφία μπορεί να υπάρχει εκ γενετής (μικρά ή μεγάλα χείλη του αιδοίου, ασυμμετρία κλειτορίδας κ.α.), με αποτέλεσμα οι γυναίκες να επιστρέφουν άμεσα στην καθημερινότητά τους. Ειδικά οι επώνυμες κυρίες του εξωτερικού, πραγματοποιούν τη συγκεκριμένη επέμβαση καθαρά και μόνο για αισθητικούς λόγους, καθώς το κόστος της πια δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

  • 2. Ανανέωση και σύσφιξη αιδοίου – άμεσα αποτελέσματα σε 2 συνεδρίες!

Ο Dr. Νικόλαος Ναούμ παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη μέθοδο χρήσης  των κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων που  «ξυπνούν» την παραγωγή  κολλαγόνου και ελαστίνης,  αξιοποιώντας  τη φυσική άμυνα του οργανισμού. Έτσι, επιτυγχάνεται ανανέωση και άμεση σύσφιξη του αιδοίου, ενώ η χαλάρωση εξαλείφεται κατά μέσο όρο μόλις σε 2 συνεδρίες!

  • 3. Ραγάδες και ουλές – το αιώνιο πρόβλημα

Οι κρέμες και οι αλοιφές δεν έχουν αποτελέσματα δυστυχώς, ειδικά στις λευκές ραγάδες όπου το πρόβλημα έχει καταστεί μόνιμο.  Οι επώνυμες δεν έχουν χρόνο να περιμένουν και επιλέγουν δραστικές λύσεις: με μία επαναστατική μέθοδο που ήρθε από το εξωτερικό,  καταφέρνουμε να μεταμοσχεύσουμε εντελώς αναίμακτα τα υγιή κύτταρα στον ουλώδη νεκρό ιστό, δηλαδή στις ραγάδες που προέκυψαν μετά από μεγάλη απώλεια βάρους (πχ. μετά τον τοκετό). Έτσι, τα υγιή κύτταρα πολλαπλασιάζονται και καταλαμβάνουν την περιοχή στην οποία υπάρχουν ραγάδες, εξαφανίζοντας τες για πάντα σε 2-3 συνεδρίες!

Και ποια γυναίκα θα ήθελε να μείνει με την ουλή της καισαρικής; Η πλήρης εξάλειψή της είναι πλέον εύκολη, αρκεί να πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο ιατρό στην Κοσμητική Γυναικολογία.

*Ευχαριστούμε το www.gossip-tv.gr για τη δημοσίευση του άρθρου.

 

- Advertisement -