100.000 γυναίκες έκαναν αιδοιοπλαστική το 2015!

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό στατιστικό και όμως πόσες γυναίκες ακόμη δεν ξέρουν τι σημαίνει αιδοιοπλαστική και πώς μία τέτοιου είδους επέμβαση, με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και μικρό κόστος, μπορεί να τις απαλλάξει από χρόνια προβλήματα…

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό γυναικών παρουσιάζουν κάποια δυσμορφία στη γεννητική περιοχή, όπως μακριά ή χαλαρά χείλη του αιδοίου, λίγες όμως καταλαβαίνουν ότι πολλές από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οφείλονται σε αυτή τη δυσμορφία! Αναρωτηθείτε λοιπόν, μήπως μερικές από τις παρακάτω ερωτήσεις ανταποκρίνονται στη δική σας περίπτωση;

 • Νιώθετε ανασφάλεια, πόνο και αμηχανία κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης;
 • Σας ενοχλούν τα τζιν γιατί προκαλούν έντονη τριβή και πόνο;
 • Πονάτε όταν κάνετε ποδήλατο ή ακόμα και όταν περπατάτε;
 • Τα κολάν και τα μαγιό σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα γιατί διαγράφουν το γνωστό και ως «πόδι της καμήλας»;
 • Παθαίνετε πολύ συχνά κολπίτιδες και μυκητιάσεις;


Αν απαντάτε θετικά σε κάποια από αυτά, ίσως ήρθε η ώρα είναι να σκεφτείτε την αιδοιοπλαστική, η οποία είναι η τελευταία λέξη στον τομέα της Επανορθωτικής Γυναικολογίας.

Μόνο μέσα στο 2015, εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες πραγματοποίησαν ανά τον κόσμο αυτή την επέμβαση, για να διορθώσουν όχι μόνο τα αισθητικά, αλλά κυρίως τα λειτουργικά προβλήματα της περιοχής. 


 • Πώς γίνεται η επέμβαση;
  Αυτή η επέμβαση έχει αλλάξει τη ζωή πολλών γυναικών στον κόσμο γιατί όχι και τη δική σας! Η επέμβαση γίνεται στην κλινική και η διάρκειά της δεν ξεπερνά τις 3 ώρες. Η διαδικασία γίνεται με λέιζερ κι έτσι δεν υπάρχουν τομές από νυστέρι, που βέβαια θα χρειαζόταν χρόνος για να επουλωθούν. Η παραμονή στην κλινική δεν ξεπερνά τις λίγες ώρες, όσο δηλαδή πρέπει για να φύγει από τον οργανισμό η ελαφριά αναισθησία που χρησιμοποιείται για την επέμβαση και το ίδιο βράδυ η γυναίκα επιστρέφει στο σπίτι της, ενώ ο γιατρός της δίνει κάποιες οδηγίες που πρέπει βέβαια να ακολουθήσει.
Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός, καθώς από την επόμενη κιόλας ημέρα η γυναίκα μπορεί να πάει κανονικά στη δουλειά της, ενώ εάν και εφόσον υπάρξει ελάχιστος πόνος, μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί με ένα απλό παυσίπονο.
 • Γιατί τόσες γυναίκες κάνουν αυτή την επέμβαση;
  Ο απλός και ίσως προφανής λόγος είναι ο αισθητικός. Όπως μία γυναίκα μπορεί να βελτιώσει το στήθος ή τη μύτη της, έτσι μπορεί να βελτιώσει και τη γεννητική της περιοχή για να νιώθει η ίδια αυτοπεποίθηση και να χαίρεται τον έρωτα, χωρίς ντροπή.
Οι περισσότερες γυναίκες όμως, αναφέρουν ως κίνητρα να προχωρήσουν στην επέμβαση τους λειτουργικούς λόγους. Ο πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή ή την εκγύμναση, ο προβληματισμός όταν η γυναίκα φορά παντελόνια ή μαγιό, ακόμα και οι συχνές κολπικές λοιμώξεις λόγω δυσκολίας στον επαρκή καθαρισμό, είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητά τους. Η αιδοιοπλαστική πλέον είναι μία επέμβαση ρουτίνας, εφόσον πραγματοποιείται από έμπειρο και απόλυτα εξειδικευμένο ιατρό, που εγγυάται ότι σε έναν μήνα η γυναίκα θα έχει μία νέα ζωή και θα έχει ξεχάσει ότι έκανε οποιαδήποτε επέμβαση!

- Advertisement -