Σύσφιξη αιδοίου σε 2 συνεδρίες!

Και όμως, η σύγχρονη γυναίκα έχει ένα ισχυρό όπλο στα χέρια της, για να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση του αιδοίου!

Και όμως, η σύγχρονη γυναίκα έχει ένα ισχυρό όπλο στα χέρια της, για να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση του αιδοίου!

Όσο μεγαλώνουμε η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται με αποτέλεσμα να παρατηρείται χαλάρωση όχι μόνο στο πρόσωπο ή το σώμα, αλλά ακόμα και στο αιδοίο!

Η λύση υπάρχει και ονομάζεται «κλασματικές ραδιοσυχνότητες». Ο Dr. Ναούμ, για πρώτη φορά και αποκλειστικά στην Ελλάδα χρησιμοποιεί τη μέθοδο των κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων, όπου μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες πραγματοποιείται πλήρης σύσφιξη και αναδόμηση του αιδοίου!
  • Πώς λειτουργεί;

Μέχρι τώρα, όλες οι επεμβατικές θεραπείες είχαν ως στόχο να συμπληρώσουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη που σταματούσε ο οργανισμός μας να παράγει. Σήμερα, η τάση της σύγχρονης Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας είναι να αναγκάσουμε τον οργανισμό μας να δράσει μόνος του! Με τη βοήθεια λοιπόν των κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων κάνουμε ακριβώς αυτό: «ξυπνάμε» τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στη συγκεκριμένη περιοχή, με αποτέλεσμα να έχουμε άμεση σύσφιξη και αναδόμηση του αιδοίου!

  • Πόσος χρόνος απαιτείται;

Κατά μέσο όρο σε 2-3 συνεδρίες σε ένα μέσο πρόβλημα, έχουμε άμεση και εμφανέστατη αποκατάσταση του αιδοίου.

  • Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Ακριβώς επειδή παράγεται αυτόλογο κολλαγόνο (δηλαδή κολλαγόνο που δημιούργησε από μόνος του ο οργανισμός μας) τα αποτελέσματα διαρκούν περισσότερο από 1 χρόνο! Έπειτα χρειάζεται μία θεραπεία συντήρησης, για να φτάσουμε στο άψογο αποτέλεσμα που είχαμε και πριν.

  • Είναι ασφαλές;

Απόλυτα! Άλλωστε δεν εγχέεται καμία ουσία, απλώς δημιουργούμε μία ανώδυνη θερμική διέγερση στην περιοχή, την οποία ο οργανισμός αντιλαμβάνεται και παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη για να την αντιμετωπίσει. Οπότε, όταν μιλάμε για φυσική παραγωγή του οργανισμού, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ακόμα και για την πιο ευαίσθητη περιοχή, όπως αυτή του αιδοίου.

  • Τι γίνεται αν υπάρχουν δυσμορφίες;

Οι υπηρεσίες της Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας είναι στη διάθεση της γυναίκας. Εάν για παράδειγμα έχουμε μια ασύμμετρη κλειτορίδα (πλεονάζον δέρμα στην περιοχή), τότε μπορούμε να πραγματοποιήσουμε πλαστική κλειτορίδας. Εάν έχουμε μικρά, μεγάλα ή χαλαρά χείλη του αιδοίου, τότε μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αιδοιοπλαστική και παράλληλα με τη βοήθεια των κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων να επιτύχουμε τη σύσφιξη αιδοίου που επιθυμούμε.

- Advertisement -