Η γυναίκα και η γεννητική της περιοχή

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα αισθητικά, αλλά και σωματικά στη γεννητική τους περιοχή που τις ταλαιπωρούν καθημερινά. Τώρα, μέσω της κοσμητικής γυναικολογίας υπάρχουν λύσεις για αυτά τα προβλήματα.

Είναι ένας κλάδος της γυναικολογίας πολύ νέος στην Ελλάδα, παρ’ όλα αυτά πολλές γυναίκες, που ενημερώνονται σωστά, καταφεύγουν στις σύγχρονες μεθόδους που έχει να προτείνει, προκειμένου να διορθώσουν κάποια ατέλεια στην γεννητική τους περιοχή.

Η Αιδοιοπλαστική
Η Αιδοιοπλαστική είναι από τις πλέον δημοφιλείς επεμβάσεις και απευθύνεται στις γυναίκες που, είτε λόγω ορμονικών διαταραχών ή εκ γενετής προσέχουν κάποια στιγμή αύξηση του όγκου και του μεγέθους των χειλιών του αιδοίου, γεγονός που δυσκολεύει την καθημερινότητά τους, τη γυμναστική τους και την ψυχολογία τους γύρω από την σεξουαλική τους ζωή.
Η επέμβαση που διορθώνει αυτό το πρόβλημα γίνεται εύκολα και ανώδυνα χωρίς παραμονή στην κλινική και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Η Κολποπλαστική 
Η επέμβαση αυτή λύνει το πρόβλημα της γυναίκας που έχει γίνει μαμά, η οποία μετά από 1-2 τοκετούς καλείται να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση του κόλπου και υφίσταται τα προβλήματα όπως δυσλειτουργία στις σεξουαλικές της σχέσεις, πτώση της ψυχολογίας και της αυτοεκτίμησής της, σε πολλές περιπτώσεις μία ελαφρά ακράτεια και ευαισθησία στις διάφορες λοιμώξεις. Η κολποπλαστική διορθώνει τη χαλάρωση του κόλπου επαναφέροντάς τον στην νεανική του κατάσταση. Η επέμβαση είναι απλή και δεν χρειάζεται να μείνει η γυναίκα στην κλινική αφού από την επόμενη ημέρα μπορεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της κανονικά.

Θεραπεία VAGITENSE
Η εξέλιξη στην κοσμητική γυναικολογία ορίζεται και από αυτή την θεραπεία, η οποία διορθώνει την ελαφριά χαλάρωση του κόλπου. Με το laser CO2 επιτυγχάνεται μια σύσφιξη στον κόλπο καθώς συσφίγγει τα κολπικά τοιχώματα, ενώ συγχρόνως αποστειρώνει τον κόλπο και τον προφυλάσσει από τις διάφορες λοιμώξεις.

Vagitense ή Κολποπλαστική; Δείτε τις διαφορές των δύο μεθόδων

Η Λεύκανση

Ένα θέμα που απασχολεί αρκετά τις γυναίκες είναι το αντιαισθητικό σκούρο χρώμα που παρουσιάζεται στη γεννητική περιοχή του γυναικείου σώματος και που μπορεί να προέρχεται ή από συχνές αποτριχώσεις της περιοχής με κερί ή είναι ένα φαινόμενο που προϋπάρχει εκ γενετής στη γυναίκα. Σήμερα και αυτό διορθώνεται, με ένα laser υπερσύγχρονο, το οποίο μέσα σε 1-2 συνεδρίες εξαφανίζει τη μελανίνη η οποία έχει έρθει στην επιφάνεια της επιδερμίδας και στην οποία οφείλεται το σκούρο χρώμα. Αυτή η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία, είναι ασφαλής και ανώδυνη, ενώ δεν υπάρχουν στη συνέχεια καθόλου σημάδια στην περιοχή.

- Advertisement -