Για να μην αποφεύγεις τα ταξίδια

Ένα γυναικολογικό πρόβλημα σε κάνει διστακτική με τις μετακινήσεις; Κι όμως υπάρχει λύση.

Μπορεί ένα γυναικολογικό πρόβλημα να σε κάνει διστακτική με τις μετακινήσεις; Ναι, μια από τις πιο συνηθισμένες αιτίες που οι γυναίκες ακυρώνουν ή αναβάλλουν τα πολύωρα ταξίδια είναι οι γυναικολογικές επιπλοκές.
Είτε πρόκειται για επαγγελματική υπόθεση είτε για αναψυχή μερικές μετακινήσεις σε φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Ας το παραδεχτείς. Η ακράτεια είναι ο μοναδικός λόγος που έχεις αρχίσει να λες όχι σε ό,τι παλιά σε ευχαριστούσε.
Είναι πραγματικά άβολο και επιφέρει άγχος όταν νιώθεις πως δεν ελέγχεις μια τόσο καίρια λειτουργία όσο η ούρηση.

Όποια μορφή ακράτειας και αν έχεις υπάρχουν μέθοδοι για να την αντιμετωπίσεις, με πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας.
Το πρώτο βήμα (συνήθως και το πιο δύσκολο) είναι να μιλήσεις με το γιατρό σου. Θα του δώσεις το ιστορικό της ασθένειας και τα συμπτώματα της εξέλιξής της. Ο γιατρός θα σου προτείνει μεθόδους θεραπείας. Θα ανακαλύψεις με ανακούφιση πως οι μέθοδοι της επανορθωτικής γυναικολογίας είναι πλέον ανώδυνες και αναίμακτες.

Vagitense

Η μέθοδος θεωρείται από τις πιο σύγχρονες στην αντιμετώπιση του διευρυμένου κόλπου. Ο κόλπος μπορεί να παρουσιάσει χαλάρωση μετά από μια εγκυμοσύνη, λόγο ηλικίας ή κατά την εμμηνόπαυση. Οι ασθενείς που παρατηρούν ακράτεια παρουσιάζουν και άλλες επιπλοκές αφού το γυναικολογικό αναπαραγωγικό σύστημα είναι ευάλωτο, οι μολύνσεις γίνονται πιο συχνές.
Το Vagitense αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα που προκαλεί η χαλάρωση και μάλιστα με τον πιο σύγχρονο τρόπο. Με την εφαρμογή Lazer μέσα σε 2 -3 συνεδρίες προκαλεί σύσφιξη στο μυικό σύστημα του κόλπου και ενδυνάμωση των τοιχωμάτων. Έτσι επιτυγχάνεται η διόρθωση της ακράτειας ενώ ο κόλπος επανέρχεται στη σωστή του διάμετρο και αυτό τον καθιστά πιο ισχυρό έναντι των μολύνσεων.

 

Κολποπλαστική

Ειδικά μετά από 1 – 2 δύσκολους τοκετούς μια γυναίκα παρατηρεί μεγάλη μεταβολή στη γεννητική περιοχή. Το εύρος του κόλπου ενώ πριν τη γέννα είναι 2 εκ. Μετά τους τοκετούς επανέρχεται στην καλύτερη περίπτωση στα 4 – 5 εκ. Αυτό προκαλεί διάφορα προβλήματα στο σώμα. Εκτός από τις μολύνσεις που καραδοκούν η ακράτεια έρχεται στο προσκήνιο ακόμα και σε νεότερες γυναίκες. Τέλος η σεξουαλική ικανοποίηση επηρεάζεται αρνητικά συμπαρασύροντας και την ψυχολογία του ζευγαριού. Η κολποπλαστική όταν εφαρμόζεται με τεχνολογία νέας γενιάς γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένους γιατρούς. Είναι μια ανώδυνη και αναίμακτη επέμβαση που ξαναχαρίζει στο γυναικείο γεννητικό σύστημα τα υγιή του χαρακτηριστικά, θωρακίζει την περιοχή βοηθά στον έλεγχο της ούρησης και επιτρέπει την ερωτική ικανοποίηση.

- Advertisement -