Γιατί να κάνω laser σύσφιξης κόλπου;

3 βασικοί λόγοι, θα σας κάνουν να το σκεφτείτε...

Η χαλάρωση του γυναικείου κόλπου δεν είναι, ή έστω δεν πρέπει να είναι, ένα θέμα ταμπού. Όπως όλα τα όργανα του σώματος με το πέρασμα του χρόνου υφίστανται αλλοιώσεις, έτσι συμβαίνει και με τον κόλπο. Πόσο μάλλον αν έχουν μεσολαβήσει και εγκυμοσύνες και ο κόλπος έχει ταλαιπωρηθεί ακόμη περισσότερο.

Μέχρι πρότινος το πρόβλημα της χαλάρωση του κόλπου μπορούσε να αντιμετωπιστεί μόνο με τη μέθοδο της αιδοιοπλαστικής.

Πρόσφατα όμως ήρθε και στην Ελλάδα η μέθοδος Vagitense. Πρόκειται για ένα κλασματικό laser που με 2-3 επισκέψεις στον γιατρό, μακριά από νυστέρια και χειρουργεία, πετυχαίνει την ολική επαναφορά του κόλπου στην αρχική του μορφή.

Τι ακριβώς είναι το Vagitense; 
Πρόκειται για ένα κλασματικό laser, που λειτουργεί με τη δύναμη του CO2. Είναι τόσο ισχυρή και εξελιγμένη η δράση του που άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια συσφίγγει τον γυναικείο κόλπο, αυξάνει το κολλαγόνο και την ελαστίνη της περιοχής και εξαλείφει για πάντα την χαλάρωση.  Φυσικά η χρήση του πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένο γιατρό.

 

3 λόγοι για να κάνω laser σύσφιξης κόλπου…

  • Αντιμετώπιση ακράτειας ούρων
    Μια από τις πιο αμήχανες συνέπειες που επιφέρει ο χαλαρός κόλπος είναι η ακράτεια ούρων. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή του Vagitense θα αποχαιρετήσετε από αυτό το δυσάρεστο πρόβλημα.
  • Αποστείρωση κόλπου
    Ο χαλαρός γυναικείος κόλπος είναι επιρρεπής σε μύκητες και άρα συχνότατα ευάλωτος σε λοιμώξεις και μολύνσεις. Με την ολοκλήρωση της θεραπείας, όχι μόνο έχετε αποκτήσει έναν στενό και υγιή κόλπο, αλλά έχετε πραγματοποιήσει και την μέγιστη αποστείρωση που μπορεί να γίνει, γεγονός που σημαίνει μακροπρόθεσμα πολύ λιγότερες μυκητιάσεις και κολπίτιδες.
  • Βελτίωση της ψυχολογίας
    Καθόλου ασήμαντη δεν είναι και η παράμετρος της ψυχολογίας. Μια γυναίκα με χαλαρό κόλπο αφενός δεν αισθάνεται άνετα με το θέαμα που αντικρύζει, αφετέρου δεν έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το σεξ ούτε η ίδια, ούτε ο σύντροφος της. Πολλές γυναίκες μετά το Vagitense και πριν προλάβουν να το καταλάβουν, απέκτησαν πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είδαν τη σεξουαλική ζωή του να βελτιώνεται θεαματικά!

- Advertisement -