Ο Dr. Νικόλαος Ναούμ

Ο Dr. Νικόλαος ΝαούμΟ Dr. Νικόλαος Ναούμ γεννήθηκε στην Αθήνα. Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σειρά επιτυχίας 1 και αποφοίτησε το 1986. Πραγματοποίησε το Αγροτικό του στη Ζαγορά Πηλίου..

Έλαβε ειδικότητα Μαιευτικής – Γυναικολογίας το 1989

και μετεκπαιδεύτηκε στην Αγγλία για έναν χρόνο, στον τομέα της Ενδοσκοπικής Χειρουργικής. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, ως εισηγητής και εκπαιδευτής σε Workgroups. Είναι συγγραφέας πολλών άρθρων και επιστημονικών μελετών, που έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά, ενώ παρευρίσκεται συχνά ως ομιλητής σε συνέδρια στην Αμερική.


Το 2008 μετεκπαιδεύτηκε στις Η.Π.Α. στον τομέα της Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας, ενώ σήμερα αποτελεί έναν από τους ελάχιστους ιατρούς, που πραγματοποιεί τις επεμβάσεις της Αιδοιοπλαστικής, Κολποπλαστικής και ανάπλασης γεννητικής περιοχής στην Ελλάδα.

Παράλληλα, εξειδικεύτηκε στην Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική Γυναικολογία, αντιμετωπίζοντας περιστατικά εξάλειψης μετεγχειρητικών ουλών (Καισαρική – Μαστεκτομή κ.α), μείωσης ραβδώσεων από πάχος ή εγκυμοσύνη, εξάλειψη δυσχρωμιών και δυσμορφιών της γεννητικής περιοχής, ανάπλαση αιδοίου ή παρθενικού υμένα, πλαστική κλειτορίδας κ.α


Επίσης, με κίνητρο την κοινωνική ευαισθησία και το επιστημονικό ενδιαφέρον, παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν σε αποστολές στις απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας που έχουν ανάγκη, ενώ είναι μέλος Επιστημονικών Εταιρειών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο Dr. Ναούμ είναι Πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας (www.ekeg.gr)

Τέλος, η Ananeosi έχει τιμηθεί με το Βραβείο Health Care Business Award για την Κοινωνική Προσφορά της, με το πρόγραμμα «Πρόληψη Γένους Θηλυκού».

- Advertisement -