Αιδοιοπλαστική, πότε πρέπει να γίνεται η επέμβαση

Μάθε τα πάντα γύρω από τη δυσμορφία στη γεννητική περιοχή

Πρόκειται για μια διορθωτική επέμβαση που δεν έχει ηλικία. Ο κύριος στόχος της δεν είναι η αισθητική βελτίωση της γεννητικής περιοχής (όπως μπορεί να σκεφτούν κάποιοι) αλλά η αποκατάσταση της γυναικείας ανατομίας για ιατρικούς λόγους.

Η δυσμορφία στη γεννητική περιοχή είναι πολύ συνηθισμένη και μία στις δύο γυναίκες αντιμετωπίζουν σχετικά προβλήματα. Πότε όμως μια γυναίκα καταλαβαίνει πως πρέπει να προχωρήσει σε επέμβαση;

  • Δεν είναι σπάνιο ένα νεαρό κορίτσι όταν μπει σε εφηβεία να παρατηρήσει με τη σωματική της ωρίμανση και διαμόρφωση των γεννητικών οργάνων κάποιες δυσκολίες στις καθημερινές της δραστηριότητες. Όταν ολοκληρωθεί η μορφή των έσω και έξω χειλέων μπορεί να νιώσει ενόχληση στον αθλητισμό, την ποδηλασία ή το περπάτημα. Ενώ μέχρι να μπει στην εφηβεία τα στενά ρούχα δεν προκαλούσαν πίεση μετά τα στενά τζιν έγιναν επίπονη επιλογή ενώ η εμφάνιση με μαγιό ή κολάν άφηνε να διαγράφεται έντονα το σχήμα της έξω γεννητικές περιοχής, πόδι της καμήλας. Σε νεανική ηλικία η σχέση με το σώμα δεν είναι ξεκάθαρη και η νέα γυναίκα τείνει να κρύβει τα σωματικά προβλήματα από ντροπή.
  • Κατά την ενήλικη ζωή της κάθε γυναίκα παρατηρεί μια σταδιακή αλλαγή στην γεννητική περιοχή. Η εξωτερική γεννητική περιοχή όπως όλο το σώμα μεταβάλλεται, φυσιολογικά, με συνέπεια τα χείλη να μεγαλώνουν π.χ. μπορεί να οφείλεται σε χαλάρωση από την αποτρίχωση. Επίσης μετά από τις γέννες τα χείλη θα παρουσιάσουν νέα εικόνα, θα μεγαλώσουν και θα χαλαρώσουν με συνέπεια η υγιεινή της περιοχής να μην γίνεται σωστά. Αυτό προκαλεί δυσκολίες και  κατά τη σεξουαλική επαφή, ερεθισμό ή πόνο ενώ η γυναίκα δεν αισθάνεται όμορφα με την ανατομία της και δεν απολαμβάνει άνετα τις προσωπικές της στιγμές.
  • Στις μεγαλύτερες ηλικίες και αφού η γυναίκα έχει περάσει στην εμμηνόπαυση η χαλάρωση των χειλέων είναι πολύ αισθητή και τα πρακτικά προβλήματα πιο έντονα. Η γυναίκα έχει ακόμα σεξουαλική ζωή αλλά η εικόνα των γεννητικών οργάνων της την φέρνει σε δύσκολη θέση. Σε συνδυασμό με τις ψυχολογικές διακυμάνσεις της ηλικίας η δυσμορφία την αποτρέπει από την ερωτική δραστηριότητα και την απομακρύνει από το σύντροφό της. Να μην ξεχνάμε πως σε αυτή τη φάση πολλές γυναίκες βιώνουν το σημαντικό πρόβλημα της ακράτειας οπότε η καθαριότητα και η υγιεινή της περιοχής γίνονται ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη για να αποφύγει ασθένειες όπως ουρολοίμωξη.

Τρία διαφορετικά στάδια στη ζωή κάθε γυναίκας με το ίδιο πρόβλημα που σε κάθε ηλικία δημιουργεί διαφορετικές δυσκολίες. Η λύση βέβαια είναι κοινή για τα παραπάνω, η επέμβαση Vegitense   λειτουργεί αποτελεσματικά γιατί αποκαθιστά τη δυσμορφία και επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να νιώσει ευτυχισμένη με το σώμα της.

αιδιοπλαστικη-αιδοιοπλαστικη-Vegitense-ananeosi.gr

O Dr. Ναούμ, εκπαιδευμένος στις Η.Π.Α.  στο κομμάτι αιδοιοπλαστική δηλώνει: «Η Αιδοιοπλαστική έχει αλλάξει σημαντικά τη ζωή πολλών γυναικών ανά τον κόσμο. Ολοένα και περισσότερες γυναίκες αντιλαμβάνονται τη σπουδαιότητα του θέματος, καθώς και το ότι δεν πρόκειται για μία απλή αισθητική επέμβαση που θα έκανε ο πλαστικός χειρουργός τους, αλλά πρέπει να πραγματοποιηθεί από έναν εξειδικευμένο γυναικολόγο, που γνωρίζει τη μορφολογία της περιοχής.»

- Advertisement -