5 πράγματα που δεν ήξερες για την αιδοιοπλαστική!

Η αιδοιοπλαστική έρχεται να διορθώσει την αισθητική της περιοχής με νέες μεθόδους....

Και όμως! Το πρόβλημα πολλών γυναικών στη γεννητική περιοχή είναι εμφανές και ονομάζεται «πόδι της καμήλας».

Δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο οι γυναίκες (διάσημες και μη) που διαγράφεται το «πόδι της καμήλας» στη γεννητική περιοχή, κυρίως όταν φορούν κολάν ή μαγιό.

Η αιδοιοπλαστική έρχεται να διορθώσει την αισθητική της περιοχής με νέες μεθόδους που εφαρμόζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από τον ειδικευμένο στην Κοσμητική και Επανορθωτική Γυναικολογία Δρ. Ναούμ.
  • 1. Δεν είναι μόνο η αισθητική

Αρκετές γυναίκες αντιμετωπίζουν έλλειψη αυτοπεποίθησης όταν είναι γυμνές ή με κολάν. Επίσης, μπορεί να αισθάνονται έντονους πόνους κατά τη σεξουαλική επαφή και δυσκολία στο να γυμναστούν ή να κάνουν ποδήλατο, λόγω των χαλαρών ή μεγάλων χειλέων του αιδοίου. Άρα, η αιδοιοπλαστική γίνεται για λειτουργικούς και αισθητικούς λόγους, ενώ αλλάζει πραγματικά τη ζωή της γυναίκας.

  • 2. «Το πόδι της καμήλας»

Οι ειδικοί κατά καιρούς χρησιμοποιούν διάφορους όρους για να μιλήσουν πιο παραστατικά για κάποιο πρόβλημα. Έτσι, βγήκε η έκφραση «το πόδι της χήνας» για να περιγράψουμε τις ρυτίδες δίπλα στα μάτια, αλλά και το «πόδι της καμήλας» για να περιγράψουμε τον τρόπο που διαγράφεται η γεννητική περιοχή της γυναίκας, γεγονός που τη φέρνει σε αμηχανία αρκετές φορές (δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ).

  • 3. Πείτε όχι στο νυστέρι

Είναι γεγονός ότι τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται νυστέρι για να γίνει η επέμβαση. Αυτό σημαίνει ότι  κάποιες αισθητικές απολήξεις της περιοχής νεκρώνουν, υπάρχει σίγουρα ουλή και ο χρόνος επούλωσης είναι σαφώς μεγαλύτερος. Ο Δρ. Ναούμ χρησιμοποιεί στην Ελλάδα αποκλειστικά διοδικό laser τελευταίας γενιάς, για να πραγματοποιήσει την αιδοιοπλαστική αναίμακτα! Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το laser δεν καταστρέφει τα νεύρα και τις αισθητικές απολήξεις, ενώ υπάρχει δραματική μείωση των ουλών σε σχέση με το νυστέρι!

  • 4. Αιδοιοπλαστική: η επέμβαση της Παρασκευής

Το να μπεις σε διαδικασία χειρουργείου είναι μία απόφαση που χρειάζεται σκέψη. Αν όμως το χειρουργείο που θα κάνεις σου εγγυάται ότι θα κάνεις την επέμβαση την Παρασκευή και τη Δευτέρα θα είσαι κανονικά στη δουλειά σου, χωρίς να χρειαστεί να πάρεις ούτε μία ημέρα άδεια; Η αιδοιοπλαστική πραγματοποιείται ακριβώς έτσι, με αποτέλεσμα να μπορείς άμεσα να αλλάξεις το αντιαισθητικό «πόδι της καμήλας» χωρίς να μείνεις ούτε μία ημέρα στο νοσοκομείο!

  • 5. Από όπου και αν είσαι!

Ακριβώς επειδή η επέμβαση διαρκεί λίγες ώρες και δεν απαιτείται παραμονή στο νοσοκομείο, αρκετές γυναίκες έρχονται από επαρχία στην Αθήνα με αεροπλάνο το πρωί και φεύγουν την ίδια ημέρα το απόγευμα για το σπίτι τους! Μάλιστα, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τα έξοδα της επέμβασης καλύπτονται από την ασφαλιστική σου εταιρεία και τον ΕΟΠΥΥ. Έτσι, με ένα ταξίδι στην Αθήνα θα επιστρέψεις πίσω εντελώς ανανεωμένη.

- Advertisement -