Πώς η επιστήμη μπορεί να βοηθήσει την καλή σεξουαλική ζωή μετά τα 40

Η σχέση με το σώμα μας περνάει διαφορετικές φάσεις σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας.

Η σχέση με το σώμα μας περνάει διαφορετικές φάσεις σε όλη τη διάρκεια της  ζωής μας. Το ανακαλύπτουμε, το μαθαίνουμε, το απολαμβάνουμε, το αμφισβητούμε, το κρύβουμε. Θα ήταν λάθος να μην το αγαπάμε και να σταματήσουμε να το φροντίζουμε, στο σώμα βρίσκεται ένα σημαντικό μέρος της ολοκλήρωσης κάθε γυναίκας.

Τα 40+ είναι ηλικία με πολλές αλλαγές και μεταβάσεις για τις περισσότερες. Έχουν κατακτηθεί προσωπικοί και επαγγελματικοί στόχοι, τα παιδιά μεγαλώνουν και η αυτοπεποίθηση βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα. Οι γυναίκες είναι δραστήριες, με πολλά όνειρα να εκπληρώσουν και τη λίμπιντο σε υψηλά επίπεδα. Οι ερωτικές επιλογές, οι ευτυχισμένες επαφές με τον ερωτικό σύντροφο παραμένουν στο προσκήνιο.

Η σχέση με το σώμα στα 40 είναι ειλικρινής. Οι γυναίκες ξέρουν τι θέλουν, αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία τυχόν προβλήματα και προχωρούν σε επεμβάσεις που θα βελτιώσουν την ερωτική ζωή και την υγεία τους.
  • Μετά από μία, δύο, τρεις γέννες μια γυναίκα μπορεί εύκολα να αισθανθεί αλλαγές στο σώμα της και είναι αναμενόμενο το γεννητικό της σύστημα να παρουσιάσει χαλάρωση και εσωτερικά στον κόλπο αλλά και εξωτερικά στα χείλη. Οι ανατομικές μεταβολές επηρεάζουν την ποιότητα των ερωτικών επαφών που βιώνουν και οι δύο σύντροφοι. Ο κόλπος μετά τους φυσιολογικούς τοκετούς έχει αποκτήσει μεγαλύτερη διάμετρο (από 2 + εκατοστά έχει ανοίξει στα 4+) οπότε μειώνεται η τριβή κατά την επαφή και η απόλαυση δε φτάνει στην απόλυτη ολοκλήρωση.
  • Επίσης τα έσω – έξω χείλη που γίνονται μεγαλύτερα και χαλαρά εμποδίζουν τη διείσδυση προκαλώντας πόνο ενώ ο εξωτερικός ερεθισμός δεν είναι το ίδιο έντονος, το δέρμα εμποδίζει τα χάδια. Οι ψυχολογικές, συναισθηματικές και σωματικές συνέπειες της μεταβολής μπορεί να φέρουν αρνητικές επιπτώσεις γενικότερα στη ζωή του ζευγαριού.
  • Βέβαια σιγά σιγά τα περισσότερα ζευγάρια μιλάνε ανοιχτά με το γιατρό και αναζητούν λύση για να ξανακερδίσουν την ερωτική απόλαυση. Δύο σύγχρονες μέθοδοι εφαρμόζονται με μικροεπεμβατικές τεχνολογίες και δίνουν άμεση αποκατάσταση στα σωματικά προβλήματα.

Vagitense

Για τη σύσφιξη κόλπου πραγματοποιείται με lazer σύσφιξη των τοιχωμάτων κατά μήκος του κόλπου. Προκαλείται κολλαγένεση, αναπλάθεται το δέρμα ενώ γίνεται σύσφιξη του μυϊκού συστήματος του κόλπου. Έτσι η διάμετρος μειώνεται οι νευρικές απολήξεις ενεργοποιούνται και η ερωτική ικανοποίηση επιστρέφει.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Αιδοιοπλαστική 

Είναι μια μικροεπεμβατική μέθοδος που συνδυάζει το Lazer με το νυστέρι. Με πολύ λεπτούς χειρισμούς γίνεται ανασχηματισμός των έσω και έξω χειλέων για να απομακρυνθεί η επιπλέον ποσότητα δέρματος που εμποδίζει τη διείσδυση και τον εξωτερικό ερεθισμό.

 

Με τις δύο μεθόδους, που μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε μεμονωμένα ή σε συνδυασμό, θα ωθήσετε το σώμα σε ένα ουσιαστικό restart που θα σας ωφελήσει για πάρα πολλά χρόνια και θα καθυστερήσει την εμφάνιση άλλων προβλημάτων όπως ακράτεια και μολύνσεις.

 

- Advertisement -