Χρειάζομαι αιδοιοπλαστική;

Μία ερώτηση πλανάται διαρκώς… “στην περίπτωσή μου, χρειάζομαι αιδοιοπλαστική;”.

Τα τελευταία 2 χρόνια, η αιδοιοπλαστική έχει αρχίσει να συζητιέται ανοιχτά πλέον σε εκπομπές και περιοδικά, ενώ μόλις πριν λίγο καιρό, δεν υπήρχε περίπτωση να συζητηθεί κάτι τέτοιο. Οι γυναίκες έχουν αντιληφθεί πλέον, ότι η αιδοιοπλαστική είναι μία επέμβαση ζωής, που δεν γίνεται μόνο για αισθητικούς, αλλά κυρίως για λειτουργικούς λόγους.

Μία ερώτηση πλανάται όμως διαρκώς… “στην περίπτωσή μου, χρειάζομαι αιδοιοπλαστική;”. Πώς ξέρει λοιπόν μία γυναίκα, πότε πρέπει να επισκεφθεί τον εξειδικευμένο ιατρό, για να ενημερωθεί για την αιδοιοπλαστική;

Ακολουθούν μερικές συμβουλές, που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε εάν χρειάζεστε ή όχι αιδοιοπλαστική.

  • Η καθημερινότητα

“Η πλειοψηφία των γυναικών, που περνούν την πόρτα του ιατρείου μου για να ενημερωθούν για την αιδοιοπλαστική, συνήθως αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην καθημερινότητά τους, που δημιουργείται από την ανατομία της γεννητικής περιοχής”, αναφέρει ο δρ. Ναούμ, λόγω της απόλυτης εξειδίκευσής του στην Κοσμητική Γυναικολογία. Η αλήθεια είναι, ότι μερικά από τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζει μία γυναίκα με κάποια δυσμορφία στη γεννητική περιοχή, είναι πόνος κατά την εκγύμναση ή ακόμα και το περπάτημα, δυσκολία στο να διατηρήσουν την περιοχή καθαρή, με αποτέλεσμα να παθαίνουν συχνές κολπίτιδες και μυκητιάσεις, πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή κ.α. Εάν κάτι από τα παραπάνω συμβαίνει και σε εσάς, τότε ίσως θα πρέπει να σκεφθείτε ότι όλα αυτά οφείλονται στην ανατομία της γεννητικής σας περιοχής.

  • Η αισθητική

“Ένας δεύτερος λόγος, που οδηγεί τις γυναίκες στο ιατρείο μου, είναι το πόσο άσχημα αισθάνονται όταν τελικά το πρόβλημα γίνεται εμφανές, μέσα από κολάν ή μέσα από το μαγιό το καλοκαίρι”, αναφέρει ο δρ. Ναούμ. Όταν μία γυναίκα λοιπόν, αδυνατεί να φορέσει ένα στενό ρούχο, γιατί το γνωστό και ως «πόδι της καμήλας» γίνεται εμφανές, τότε ίσως θα μπορούσε να σκεφθεί τη λύση της αιδοιοπλαστικής, καθώς ακόμα και αν δεν αντιμετωπίζει τα λειτουργικά προβλήματα που αναφέραμε και πριν, ίσως θέλει να αποκαταστήσει καθαρά αισθητικά την περιοχή.

  • Η ψυχολογία

“Σκεφθείτε μία γυναίκα, που δεν έχει χαρεί τον έρωτα στη ζωή της, που ίσως ένα αρνητικό σχόλιο για τη γεννητική περιοχή από τον σύντροφο, την έκανε να ντρέπεται για όλη της τη ζωή. Μία γυναίκα, που δεν έχει αφεθεί, δεν έχει αυτοπεποίθηση και δεν χαίρεται τον εαυτό της. Αυτές τις κουβέντες συνήθως ακούω, από τις γυναίκες που επισκέπτονται το ιατρείο μου”, αναφέρει ο δρ. Ναούμ. Βάσει μελετών, η αυτοπεποίθηση, η ψυχολογία και η σεξουαλική ζωή των γυναικών, αλλάζει δραστικά μετά την επέμβαση της αιδοιοπλαστικής.

Εάν όλα ή κάποια από τα παραπάνω, ανταποκρίνονται σε εσάς, τότε ίσως αυτή η επέμβαση να αποτελεί τη λύση που ζητάτε.

- Advertisement -