Τρεις ερωτήσεις ταμπού για κάθε γυναίκα

Υπάρχουν κάποια θέματα που αφορούν κάθε γυναίκα αλλά όλες μας φοβούνται να θίξουν ευθέως.

Ποιες είναι οι τρεις ερωτήσεις ταμπού που βασανίζουν κάθε γυναίκα;

  • Αν γεννήσω φυσιολογικά, θα μεγαλώσει ο κόλπος μου και άρα θα απολαμβάνω λιγότερο το σεξ εγώ και ο σύντροφος μου;

Η αλήθεια είναι ότι μετά τη δεύτερη -κυρίως- γέννα, ο κόλπος μεγαλώνει και άρα η επαφή δεν είναι εξίσου απολαυστική. Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις. Ακόμη όμως και σ’ αυτή την περίπτωση υπάρχει λύση και είναι απλή. Με μια λεπτή επέμβαση που πραγματοποιείται άμεσα και αναίμακτα, ο κόλπος σας επιστρέφει στο φυσιολογικό του πλάτος. H λύση ονομάζεται κολποπλαστική! Ο Δρ. Ναούμ χρησιμοποιεί στην Ελλάδα αποκλειστικά διοδικό laser τελευταίας γενιάς για να πραγματοποιήσει την επέμβαση, το οποίο δεν καταστρέφει τα νεύρα και τις αισθητικές απολήξεις, ενώ υπάρχει δραματική μείωση των ουλών σε σχέση με το νυστέρι!

  • Είναι φυσιολογικό το να μην έρχομαι πάντα σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ;

Η απάντηση είναι αναμφισβήτητα ναι! Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν είναι ρομπότ για να εκτελεί πάντα τις εντολές που του δίνουμε, ούτε μπορεί να αντιδρά πάντα με τον ίδιο τρόπο. Ειδικά στην περίπτωση των γυναικών, το σεξ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ψυχολογία, οπότε ο οργασμός δεν είναι κάτι απλό. Αν σας απασχολεί κάτι, αν διανύετε μια δύσκολη περίοδο της ζωής σας, είναι απολύτως λογικό να μην μπορείτε να έρθετε σε οργασμό. Το να αισθάνεστε άνετα με το σώμα σας και να γνωρίζετε καλά τις λειτουργίες του πάντα βοηθάει. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις γυναικών που αναφέρουν ότι το μορφολογικό πρόβλημα στην γενετική περιοχή τους, τις εμποδίζει να απολαύσουν το σεξ..

  • Ενώ ακολουθώ τους κανόνες της υγιεινής, αισθάνομαι πολλές φορές ότι δεν μυρίζω ωραία κάτω… Γιατί συμβαίνει αυτό;
Αρχικά πολλές φορές νομίζουμε ότι ακολουθούμε τους σωστούς κανόνες υγιεινής, ενώ στην πραγματικότητα δεν ισχύει.
Έπειτα ένα ορμονικό πρόβλημα ή ένα σεξουαλικό νόσημα που μπορεί να μας έχει προσβάλλει και να μην το γνωρίζουμε επηρεάζει πολύ την οσμή, την υφή και το χρώμα των υγρών της ευαίσθητης περιοχής.
Αν αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον γυναικολόγο σας. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεστε και να αισθάνεστε άβολα. Όλα τα προβλήματα αντιμετωπίζονται και τίποτα δεν είναι ταμπού!

- Advertisement -