Τρεις αλήθειες για την αιδοιοπλαστική

Μικροεπέμβαση που πραγματοποιείται με laser και ανώδυνα

Το σημαντικότερο πράγμα που έχει να κάνει μια γυναίκα που αντιμετωπίζει μια δυσμορφία στη γενετική περιοχή, λόγω μεγάλων ή χαλαρών χειλέων του αιδοίου, είναι να το αποδεχτεί και να ξεπεράσει το ταμπού της. Αμέσως μετά και πολύ φυσικά θα έρθει η λύση. Η λύση λοιπόν ονομάζεται αιδοιοπλαστική.

Πρόκειται για την μικροεπέμβαση που πραγματοποιείται με laser και ανώδυνα διορθώνει το πρόβλημα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τρεις βασικές αλήθειες γύρω από την αιδοιοπλαστική που θα μας χαλαρώσουν και θα μας βοηθήσουν να δούμε την αλήθεια, εφόσον μας αφορά άμεσα.

  • 1. Δεν πονάει

Ο Δρ. Ναούμ εισήγαγε πρώτος στην Ελλάδα, σε ό,τι αφορά την αιδοιοπλαστική, το διοδικό laser τελευταίας γενιάς, όπου έχει σαφέστατα πλεονεκτήματα έναντι του νυστεριού. Με το laser 1. δεν νεκρώνουν κάποιες αισθητικές απολήξεις και νεύρα της περιοχής, όπως γίνεται με το νυστέρι, 2. δεν υπάρχουν ουλές και σημάδια 3. το χειρουργείο ακριβείας πραγματοποιείται εντελώς αναίμακτα! Αν και οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι επειδή η αιδοιοπλαστική αφορά την ευαίσθητη περιοχή, θα νιώθουν έντονο πόνο. Δεν ισχύει! Τις περισσότερες φορές συνιστούμε στις γυναίκες να πάρουν ένα αναλγητικό χάπι μόνο την πρώτη ημέρα του χειρουργείου και μόνο σε περίπτωση που νιώσουν πόνο. Τις περισσότερες φορές, δεν συμβαίνει ούτε καν αυτό!

  • 2. Δεν έχει χρόνο αποθεραπείας

Πρόκειται για μία επέμβαση που πραγματοποιείται με τεράστια ακρίβεια και το χειρουργείο, ακόμα και στις πολύ δύσκολες περιπτώσεις, σπάνια ξεπερνά τη 1 ώρα. Συνηθίζουμε να ονομάζουμε την αιδοιοπλαστική, ως την «επέμβαση του Σαββατοκύριακου», επειδή τις περισσότερες φορές οι εργαζόμενες γυναίκες κλείνουν το χειρουργείο για Παρασκευή ώστε Δευτέρα να είναι κανονικά στη δουλειά τους! Άρα, δεν απαιτείται παραμονή στο νοσοκομείο, καθώς η ανάρρωση είναι άμεση.

  • 3. Αλλάζει την καθημερινότητα και την σεξουαλική ζωή των γυναικών
Σύμφωνα με μαρτυρίες ορισμένες γυναίκες λόγω της δυσμορφίας αυτής στη γενετική περιοχή καταλήγουν να μην μπορούν να γυμναστούν, να μην μπορούν να περπατήσουν άνετα και να μην απολαμβάνουν την σεξουαλική τους ζωή λόγω ταμπού και συμπλεγμάτων κατωτερότητας. 
Με άλλα λόγια αυτές οι γυναίκες στερούνται σημαντικών απολαύσεων και μιας κανονικότητας που όλοι μας δικαιούμαστε…
Καταφεύγοντας στη λύση της αιδοιοπλαστικής, αλλάζει θεαματικά η ζωή τους. Αρχίζουν να αγαπούν περισσότερο τον εαυτό τους, αισθάνονται πιο όμορφες και πιο άνετες σε κάθε δραστηριότητα τους. Βελτιώνουν αισθητά την ψυχολογία, την αυτοπεποίθηση και τη σεξουαλική τους ζωή.

- Advertisement -