Το όφελος της αιδοιοπλαστικής

Τί είναι η αιδοιοπλαστική και πώς θα βελτιώσει αισθητά τη σεξουαλική σου ζωή

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να αποτελούσε ταμπού, όμως στις μέρες μας η αιδοιοπλαστική κερδίζει ολοένα και περισσότερο την προσοχή των γυναικών που θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα της ευαίσθητης περιοχής τους.

Με την αιδοιοπλαστική οι γυναίκες αναβαθμίζουν ταυτόχρονα την ποιότητα ζωής τους καθώς απαλλάσσονται από πιθανές ενοχλήσεις που προκαλούν τα μικρότερα, μεγαλύτερα ή χαλαρά χείλη του αιδοίου, τις μυκητιάσεις και τις μολύνσεις αλλά και την απόλαυση κατά τη σεξουαλική πράξη. Από τη μία πλευρά η νέα βελτιωμένη εικόνα έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη ψυχολογία. Η αυτοπεποίθηση αυξάνει, γεγονός που με τη σειρά του αυξάνει τη λίμπιντο.

Όμως η επανορθωτική χειρουργική στην ευαίσθητη περιοχή είναι μια προτιμητέα λύση κυρίως για τις γυναίκες που πάσχουν από μια ποικιλία παθήσεων, οι περισσότερες από τις οποίες είναι αποτέλεσμα του φυσικού τοκετού. Τέτοιες περιπτώσεις αφορούν την ακράτεια, τη δυσκοιλιότητα, τις επώδυνες ουλές, τις εκκρίσεις μήτρας ή την πρόπτωση ορθού. Η δυσφορία που προκαλούν μπορεί να μειώσουν σημαντικά την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας, ειδικά στις στιγμές οικειότητα. Η αιδοιοπλαστική σας απαλλάσσει από αυτά τα συμπτώματα, γι’ αυτό μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για τη σεξουαλική ζωή.

Τα περισσότερα ζευγάρια αναγνωρίζουν τα σεξουαλικά οφέλη της βελτιωμένης τριβής κατά τη συνουσία μετά την κολπική σύσφιξη. Ωστόσο αυτή η πραγματικότητα είναι ένα μόνο μέρος της διαδικασίας, η οποία μεταμορφώνει κυρίως συναισθηματικά την ασθενή. Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που αναφέρουν πως μετά την επέμβαση αντιμετωπίζουν λιγότερες αμήχανες στιγμές κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης.

Οι γυναίκες αισθάνονται πιο ασφαλείς και περιπετειώδεις με αποτέλεσμα να επιδεικνύουν περισσότερο πάθος.

Με αυξημένη σεξουαλική επιθυμία, προωθούν τη συχνότερη συχνή σεξουαλική δραστηριότητα, αυξάνοντας την εμπιστοσύνη και την όρεξη του συντρόφου τους.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με laser, είναι προσιτή οικονομικά και δεν απαιτεί αποθεραπεία.

- Advertisement -