Συμπτώματα ταμπού!

3 συμπτώματα που ενοχλούν κάθε γυναίκα...

Υπάρχουν τρία σωματικά συμπτώματα που φλερτάρουν ιδιαίτερα με το γυναικείο φύλο και κάνουν κάθε γυναίκα να αισθάνεται αμήχανα με την ύπαρξη τους.

 • Αέρια 
  Αν δεν το ξέρετε, κι’ όμως ισχύει. Όσο κι’ αν δεν ταιριάζει στη γυναικεία φύση, οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στα αέρια απ’ ό,τι είναι οι άντρες. Αν ανήκετε στην κατηγορία που έχετε συχνά αέρια και αισθάνεστε άβολα γι’ αυτό, το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να προσέξετε λίγο περισσότερο τη διατροφή σας. Τα λαχανικά, τα δημητριακά ολικής άλεσης και το γάλα, μπορεί να συμβάλλουν σε μια ισορροπημένη διατροφή, αλλά προκαλούν αέρια. Επιπλέον το στρες μπορεί να είναι μια ενδεχόμενη αιτία… Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και σε κάθε περίπτωση να σκεφτείτε ότι πρόκειται για μια φυσιολογική λειτουργία για την οποία δεν έχετε λόγο να ντρέπεστε.
 • Εφίδρωση 
  Είναι πραγματικά αμήχανο να συνειδητοποιείτε διαρκώς ότι η μπλούζα ή το φόρεμα σας έχει μια τεράστια στάμπα ιδρώτα στο σημείο της μασχάλης. Όσο αποσμητικό κι’ αν φορέσετε, ό,τι θερμοκρασία κι’ αν έχει έξω, είναι πιθανό να ιδρώνετε υπερβολικά και σε σημείο που να αισθάνεστε αμήχανα. Σίγουρα το θέμα είναι ορμονικό και το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να υποβληθείτε σε μια ορμονική εξέταση. Έπειτα μια προτεινόμενη λύση είναι οι ενέσεις μπότοξ στις μασχάλες, τις παλάμες και τις πατούσες που είναι τα πιθανά σημεία εφίδρωσης.
 • Κολπικές οσμές 
  Οι κολπικές οσμές μπορεί να είναι σημάδι μόλυνσης. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε οποιαδήποτε αλλοίωση στην οσμή των κολπικών υγρών, θα πρέπει άμεσα να απευθυνθείτε στον ιατρό σας, καθώς μπορεί να έχετε κάποια ενεργή κολπίτιδα. Σε περίπτωση όμως που οι κολπικές οσμές συνεχίζονται ή οι κολπίτιδες κάνουν πολύ συχνά την εμφάνισή τους, τότε ίσως το πρόβλημα να μην είναι παθολογικό, αλλά ανατομικό! Ναι καλά ακούσατε!
  Μία δυσμορφία στην ανατομία της γεννητικής περιοχής, δηλαδή τα μακριά ή χαλαρά χείλη του αιδοίου, ευθύνονται αρκετές φορές για τις συχνές κολπίτιδες, καθώς δεν είναι εύκολος ο επαρκής καθαρισμός της περιοχής, με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται μικροοργανισμοί. Σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, τότε η αιδοιοπλαστική ή η κολποπλαστική μπορούν να δώσουν άμεσα και ανώδυνα τη μόνιμη λύση!

- Advertisement -