Σκούρο χρώμα στην γεννητική περιοχή;

Είναι γεγονός, ότι αρκετές γυναίκες παρατηρούν με την πάροδο του χρόνου ένα σκούρο χρώμα στη γεννητική περιοχή.

Είναι γεγονός, ότι αρκετές γυναίκες παρατηρούν με την πάροδο του χρόνου ένα σκούρο χρώμα στη γεννητική περιοχή. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου το σκούρο χρώμα της περιοχής υπάρχει εκ γενετής, σε άλλες περιπτώσεις όμως το σκούρο χρώμα έρχεται κατά τη διάρκεια της ζωής της γυναίκας.
  • Που οφείλεται;

Σε διάφορους λόγους, από ορμονικές διαταραχές ή κακή κυκλοφορία του αίματος. Ο πιο συνηθισμένος λόγος όμως είναι η αποτρίχωση με κερί, καθώς με το απότομο και δυνατό «τράβηγμα» έρχεται η μελανίνη στην επιφάνεια, δημιουργώντας το αντιαισθητικό σκούρο χρώμα.

  • Είναι επικίνδυνο;

Όχι, απλώς αρκετές γυναίκες αισθάνονται άσχημα κατά την επαφή με τον σύντροφό τους, καθώς νιώθουν ότι η γεννητική περιοχή δείχνει αντιαισθητική και «βρώμικη».

  • Μπορεί να αντιμετωπιστεί;

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα και με εξαιρετικά αποτελέσματα. Δυστυχώς διάφορα «γιατροσόφια» που κυκλοφορούν στο internet ή οι λευκαντικές κρέμες έχουν από ελάχιστο έως μηδενικό αποτέλεσμα. Η μόνη αποδεδειγμένα αποτελεσματική μέθοδος είναι το laser.

  • Πώς πραγματοποιείται;

Μέσα σε 1 ή  το πολύ 2 συνεδρίες στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, το σκούρο χρώμα της περιοχής εξαφανίζεται εντελώς. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και πραγματοποιείται στο ιατρείο, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθείτε νοσοκομείο ή κλινική. Η λεύκανση αιδοίου, πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο ιατρό, ενώ μπορείτε άμεσα να επανέλθετε στις καθημερινές σας ασχολίες.

  • Θα πονέσω; Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;

Όχι δεν θα πονέσετε. Μάλιστα, η μικρή ενόχληση που αισθάνεστε κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, δεν θα μπορούσε ούτε στο ελάχιστο να συγκριθεί με τον πόνο που νιώθετε από το κερί ή τη χαλάουα.

Μετά τις συνεδρίες, το μόνο που απαιτείται είναι μία πολύ καλή υγιεινή της περιοχής και αποφυγή της σεξουαλικής επαφής για μερικές ημέρες προληπτικά, ώστε να μην υπάρξει ερεθισμός.

- Advertisement -