Σημείο G

Μύθος ή Πραγματικότητα;

Το περιβόητο σημείο G που έχει την δύναμη να προκαλεί έντονους οργασμούς έχει απασχολήσει κατά κόρον από επιστήμονες μέχρι εφήβους που προσπαθούν να ανακαλύψουν το σώμα και τη σεξουαλικότητα τους. Τελικά υπάρχει; Κάνει τον γυναικείο οργασμό πιο έντονο και πού βρίσκεται;

4 αλήθειες για το Σημείο G

  • Το Σημείο G βρίσκεται μέσα στον γυναικείο κόλπο. Ένας απλός τρόπος να το εντοπίσετε είναι βάζοντας το δάχτυλο σας μέσα στον κόλπο με μια καμπυλωτή κίνηση. Είναι μία μικρή, σπογγώδης περιοχή, η οποία όταν ερεθιστεί ίσως αρχικά προκαλέσει την αίσθηση ότι θέλετε να ουρήσετε, αλλά αμέσως μετά δημιουργεί ένα έντονο αίσθημα ικανοποίησης.
  • Η διέγερση του σημείου G πράγματι μπορεί να προκαλέσει έναν πλύ έντονο οργασμό, κυρίως λειτουργώντας συνδυαστικά. Δηλαδή μπορεί ο οργασμός να είναι είτε κλειτοριδικός, είτε κολπικός και αν συμβαίνει με παράλληλο οργασμό του σημείου G, τότε μιλάμε για τον περιβόητο, απόλυτο οργασμό.
  • Πολλές γυναίκες διατείνονται ότι δεν μπορούν να εντοπίσουν το σημείο G. Πολλοί μάλιστα πιστεύουν ότι δεν υπάρχει καν. Η πραγματικότητα μάλλον βρίσκεται κάπου στη μέση και οι περισσότεροι επιστήμονες έχουν καταλήξει ότι το σημείο G ίσως να μην υπάρχει σε όλες τις γυναίκες στο ίδιο μέγεθος, οπότε να μην είναι πολύ εύκολος τόσο ο εντοπισμός, όσο και ο ερεθισμός του. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απαλλαχτείτε από το άγχος της εύρεσής του και τότε ίσως κάποια μέρα να «εμφανιστεί» ξαφνικά. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή!
  • Οι εξελίξεις του κλάδου της Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας, μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες που έχουν εντοπίσει ένα ερωτεγενές σημείο στον κόλπο τους, το οποίο όμως δεν ανταποκρίνεται με την ένταση που θα περίμεναν. Πλέον, εφαρμόζεται και στη χώρα μας από τον δρ. Ναούμ η αύξηση του σημείου G, με μια απλή μεν, επαναστατική δε, μέθοδο η οποία υπόσχεται ανώδυνα να αυξήσει το μέγεθος του σημείου G και να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αληθινά έντονους οργασμούς. Δείτε πώς ακριβώς γίνεται εδώ

- Advertisement -