Σεξουαλική ικανοποίηση και επεμβάσεις

Με ποιους τρόπους μπορείς να επέμβεις στη φυσική φθορά του σώματός σου;

 • Πόσο επηρεάζει τη ζωή κάθε γυναίκας η εξωτερική της εικόνα και η σεξουαλική της δραστηριότητα;
 • Πόσο συχνά αποφασίζει να ενημερωθεί και να αποτανθεί σε εξειδικευμένους γιατρούς για να αντιμετωπίσει χρόνια προβλήματα;
 • Πόσο εύκολα παραδέχεται τις σωματικές της ατέλειες και αποφασίζει να τις διορθώσει;

Παρόλο που η Επανορθωτική Γυναικολογία προσφέρει πλέον τις πιο ανώδυνες και εξελιγμένες μεθόδους είναι πολλές οι γυναίκες που δεν γνωρίζουν τις επιλογές τους.

Είναι σημαντικό να ενημερωθείς ώστε να κατανοήσεις πρώτα πως κάθε σώμα ακολουθεί μια φυσική φθορά που μπορείς να ανακόψεις.

Πολλές γυναίκες γεννιούνται με ανατομικά προβλήματα στη γεννητική περιοχή που τις εμποδίζουν να έρθουν σε οργασμό ή να ερεθιστούν.

Μπορείς να υποβοηθήσεις τον οργανισμό σου και να του χαρίσεις νεανικά χαρακτηριστικά που θα σου ξαναδώσουν αυτοπεποίθηση και θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις περισσότερο τις ερωτικές σου στιγμές.

ananeosi.gr Ο Dr Ναούμ Απαντά

Η γνώμη του γυναικολόγου Dr. Ναούμ: «Η κλινική εμπειρία μου έχει δείξει ότι αρκετές γυναίκες παρουσιάζουν κάποια δυσμορφία στη γεννητική περιοχή, είτε πρόκειται για την κλειτορίδα, είτε για τα χείλη του αιδοίου που μπορεί να είναι μικρά, μακριά ή χαλαρά. Θα συμβούλευα τις γυναίκες να ξεπεράσουν το ταμπού! Κάθε σύγχρονη γυναίκα οφείλει να αισθάνεται καλά με τον εαυτό της και να ενισχύει τη σεξουαλικότητά της όσο μπορεί…»

 

Ποιες επεμβάσεις αλλάζουν τα δεδομένα:

 • Αύξηση του σημείου G
  Ζητούμενο; Η ερωτική ικανοποίηση.

  Ειδικά επεξεργασμένο υαλουρονικό οξύ εγχέεται στην περιοχή με αποτέλεσμα να έχουμε αύξηση του σημείου G έως τέσσερις φορές, οπότε αυξάνεται η ένταση και η διάρκεια του οργασμού. Η μέθοδος είναι ανώδυνη και διαρκεί 15 λεπτά μόλις, γίνεται στο ιατρείο και τα αποτελέσματα διαρκούν ως τέσσερις μήνες. Αν και πότε θα ξαναγίνει έγχυση εξαρτάται απολύτως από τις ατομικές επιθυμίες κάθε γυναίκας.

 • Αυτόλογο PRP
  Ζητούμενο ; Ανάπλαση γεννητικής περιοχής.

  Η πρωτοποριακή μέθοδος χρησιμοποιεί πρωτογενές υλικό από το σώμα του θεραπευόμενου, πλάσμα και βλαστοκύτταρα για να ενεργοποιήσει την παραγωγή κολλαγόνου. Ο εξειδικευμένος γιατρός συλλέγει βλαστοκύτταρα από τον οργανισμό σας. Μετά από ειδική επεξεργασία, που γίνεται εκείνη την ώρα, τα ξαναεγχέει στην εξωτερική γεννητική περιοχή, μια διαδικασία διάρκειας 30 λεπτών που γίνεται χωρίς αναισθησία.
  Η ανάπλαση που επιτυγχάνεται προκαλεί σύσφιξη στον κόλπο ενώ παράλληλα μπορούν να διορθωθούν μικρές δυσμορφίες στης έξω γεννητική περιοχή. Αποτέλεσμα; Πιο σφιχτός κόλπος με ισορροπημένη χλωρίδα και χωρίς δυσμορφίες.

 • Αιδοιοπλαστική
  Ζητούμενο; Καλοσχηματισμένη έξω γεννητική περιοχή.

  Πολλές φορές τα διογκωμένα χείλη, η δυσαναλογίες και οι δυσμορφίες εμποδίζουν την ευχαρίστηση κατά την ερωτική επαφή. Η γυναίκα που έχει ανατομικά προβλήματα δεν νιώθει άνετα με το σώμα της ώστε να απολαύσει τις προσωπικές της επιθυμίες. Η αιδοιοπλαστική γίνεται σε ελάχιστο χρόνο, αναίμακτα, χωρίς ράμματα και επιτρέπει στην ασθενή να ξαναμπεί στις δραστηριότητές της άμεσα. Η σχέση με το σώμα αποκαθίσταται, η γυναίκα νιώθει άνετα μπροστά στον σύντροφό της και τα επίπεδα ικανοποίησης αυξάνονται.

 • Vagitense
  Ζητούμενο; Σύσφιξη κόλπου.

  Παρατηρείς πως ο κόλπος σου είναι λίγο πιο ανοιχτός, ειδικά αφού γέννησες, οι ερωτικές σου στιγμές δεν είναι το ίδιο ικανοποιητικές όσο παλιότερα. Έχεις την αίσθηση πως ο κόλπος σου είναι πιο χαλαρός, ίσως λόγω ηλικίας. Η σύσφιξη κόλπου με Lazer είναι μια ήπια θεραπεία που ολοκληρώνεται σε δύο – τρεις επισκέψεις και επαναφέρει την έσω γεννητική περιοχή στη διάμετρό της, 2-3 εκ. Στις ιδιότητες του Lazer συνυπολόγισε πως επιτελεί απολύμανση του κόλπου ενώ ενεργοποιεί το κολλαγόνο, βοηθά την γεννητική ζώνη να διατηρεί υγιές μικροβιακό περιβάλλον και ενισχύει τα τοιχώματα του κόλπου. Ο σφιχτός κόλπος συμβάλει στην ερωτική ικανοποίηση και τη δική σου και του συντρόφου σου.

Οι τέσσερις παραπάνω επιλογές είναι ήπιες βοηθητικές μέθοδοι από την άποψη πως δεν επιβαρύνουν το σώμα με συνθετικές ουσίες, δεν γίνονται με νάρκωση ούτε απαιτούν αποθεραπεία. Είναι όμως πολύ αποτελεσματικές γιατί εφαρμόζουν εξελιγμένες μεθόδους που στηρίζονται στην αυτόλογη θεραπεία και υποβοηθούν το σώμα να ενεργοποιηθεί και να ανακτήσει τα νεανικά του χαρακτηριστικά.

Να θυμάσαι, η ερωτική σου ζωή είναι σημαντική σε όποια ηλικία και αν βρίσκεσαι και πρέπει πάντα να την ανανεώνεις με ένα υγιές σώμα.

- Advertisement -