Πότε να κάνω αιδοιοπλαστική;

"Πιστεύω ότι έχω μία μικρή δυσμορφία στη γεννητική περιοχή, αλλά δεν είμαι σίγουρη εάν όντως χρειάζεται να κάνω αιδοιοπλαστική. Πώς μπορώ να το ξέρω;"

«Πιστεύω ότι έχω μία μικρή δυσμορφία στη γεννητική περιοχή, αλλά δεν είμαι σίγουρη εάν όντως χρειάζεται να κάνω αιδοιοπλαστική. Πώς μπορώ να το ξέρω;»

Οι γυναίκες που επισκέπτονται το ιατρείο μου για να ενημερωθούν για την αιδοιοπλαστική ή την κολποπλαστική, συνήθως αναφέρουν 2 πολύ σημαντικούς λόγους, οι οποίοι την οδήγησαν στο να έρθει.

  • Πρώτον η καθημερινότητά τους είναι πιο δύσκολη, καθώς συνήθως βιώνουν πόνο κατά την επαφή, δυσκολεύονται να φορέσουν ένα τζιν γιατί πονάνε στην τριβή, νιώθουν έντονη ενόχληση στη γυμναστική, ακόμα και στο ποδήλατο!
  • Δεύτερον, αισθάνονται οι ίδιες μειονεκτικά! Ντρέπονται για τη γεννητική τους περιοχή, συνήθως δεν απολαμβάνουν τη σεξουαλική επαφή γιατί δεν απελευθερώνονται… αισθάνονται άσχημα γιατί με το μαγιό ή με το κολάν το πρόβλημα είναι εμφανές κ.α.

Αν λοιπόν κάποιες από τις παραπάνω καταστάσεις, ανταποκρίνονται στη δική σας περίπτωση, τότε ίσως αυτό που ζητάτε είναι η επέμβαση της αιδοιοπλαστικής.

- Advertisement -