Πρωκτικό σεξ;

Το κλισέ λέει ότι οι άντρες είναι εκείνοι που απολαμβάνουν το πρωκτικό σεξ...

Το κλισέ λέει ότι οι άντρες είναι εκείνοι που απολαμβάνουν το πρωκτικό σεξ και γι’ αυτό παρακινούν τις γυναίκες προς αυτή την κατεύθυνση… Τι γίνεται όμως με τις γυναίκες; Πόσο εξοικειωμένες είναι με αυτό;

Το φοβούνται;  Το αποστρέφονται;  Μήπως τελικά το απολαμβάνουν και οι ίδιες;

Πρωκτικό σεξ και γυναικεία απόλαυση

Αν και το πρωκτικό σεξ συνήθως είναι επώδυνο για τη γυναίκα, λόγω του ότι ο πρωκτός δεν είναι ανατομικά φτιαγμένος έτσι ώστε να υποδέχεται το πέος, ωστόσο πολλές γυναίκες το απολαμβάνουν. Οι βασικοί λόγοι που συνδέουν το πρωκτικό σεξ με τη γυναικεία απόλαυση είναι…. ψυχολογικοί. Αρχικά κάθε γυναίκα διεγείρεται και μόνο στην  ιδέα να έχει μια τελείως νέα και άγνωστη σεξουαλική εμπειρία. Και αν αυτή είναι και ελαφρώς «απαγορευμένη», τότε τις περισσότερες φορές, αυτό είναι ακόμα καλύτερο. Επίσης κατά το πρωκτικό σεξ είναι αδύνατον να μην περάσει από το μυαλό κάθε γυναίκας ότι έχει τον σύντροφο της μέσα της, χωρίς να βρίσκεται στον κόλπο της.

Και βέβαια το γεγονός ότι οι περισσότεροι άντρες απολαμβάνουν τόσο πολύ αυτή την εμπειρία, αυτό από μόνο του είναι αφροδισιακό για όλες τις γυναίκες.

Τις διεγείρει και μόνο η ιδέα ότι ο σύντροφος τους ικανοποιείται στο μέγιστο βαθμό. Όλες οι παραπάνω σκέψεις είναι αρκετές για να απογειώσουν κάθε γυναίκα. Ας μην ξεχνάμε ότι οι γυναίκες είναι εγκεφαλικά πλάσματα. Παράλληλα, με τη συμμετοχή και τη κλειτορίδας στο ερωτικό παιχνίδι, είναι πολύ πιθανό η γυναίκα να έχει και οργασμό κατά το πρωκτικό σεξ.

Ας μην ξεχνάμε όμως κάτι πολύ σημαντικό. Για να μείνει η επαφή αποκλειστικά στην απόλαυση και να μην υπάρχουν άσχημα επακόλουθα, όπως κολπικές μολύνσεις, θα πρέπει να τονίσουμε ότι το πρωκτικό σεξ όταν αρχίσει, μένει εκεί.

Απαγορεύεται ρητά το πρωκτικό σεξ να προχωρήσει σε κολπικό, γιατί τότε υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες μόλυνσης. Τέλος, είναι απαραίτητος ο επαρκής και σχολαστικός καθαρισμός μετά την επαφή.

 

- Advertisement -