Πλαστική Κλειτορίδας

Και όμως υπάρχει! Και δίνει λύση στο λειτουργικό και ψυχολογικό πρόβλημα των γυναικών! Γνωρίστε την πλαστική κλειτορίδας…

Και όμως υπάρχει! Και δίνει λύση στο λειτουργικό και ψυχολογικό πρόβλημα των γυναικών! Γνωρίστε την πλαστική κλειτορίδας…

Η κληρονομικότητα, η λήψη ορμονών, η καθημερινή τριβή ή ακόμα και το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών μπορεί να δημιουργήσουν δυσμορφίες στην κλειτορίδα της γυναίκας. Έτσι, παρατηρείται ένα πλεονάζον δέρμα στην κλειτορίδα ή μία μεγαλύτερη προεξοχή της.

  • Η λύση

Κάποτε, οποιαδήποτε δυσμορφία στη γεννητική περιοχή έμενε πάντα κρυφή και ταλαιπωρούσε τη γυναίκα στις καθημερινές δραστηριότητές της, αλλά και στη σεξουαλική ζωή και αυτοπεποίθησή της. Σήμερα, η πλαστική κλειτορίδας αποτελεί μία επέμβαση ρουτίνας, που απαλλάσσει τη γυναίκα από την ενόχληση της εμφάνισης του αιδοίου, αλλά και από τον πόνο που μπορεί να αισθάνεται κατά τη σεξουαλική επαφή.

 

 Ρωτήστε τον Dr. Ναούμ!-ananeosi.gr

Η γνώμη του γυναικολόγου Dr. Ναούμ:
«Η κλινική εμπειρία μου έχει δείξει ότι αρκετές γυναίκες παρουσιάζουν κάποια δυσμορφία στη γεννητική περιοχή, είτε πρόκειται για την κλειτορίδα, είτε για τα χείλη του αιδοίου που μπορεί να είναι μικρά, μακριά ή χαλαρά. Θα συμβούλευα τις γυναίκες να ξεπεράσουν το ταμπού! Κάθε σύγχρονη γυναίκα οφείλει να αισθάνεται καλά με τον εαυτό της και να ενισχύει τη σεξουαλικότητά της όσο μπορεί. Τέλος, η πλαστική κλειτορίδας, σε συνδυασμό με ανάπλαση των χειλέων που συνήθως παρουσιάζουν πρόβλημα, αποτελούν πλέον καθημερινές επεμβάσεις που αλλάζουν τη ζωή της γυναίκας».

- Advertisement -