Ξέχνα τα ταμπού και μίλησε για τη δυσμορφία στη γεννητική περιοχή

Μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις σχετικά με το πρόβλημα στη μορφολογία του αιδοίου

Είναι λογικό και συνηθισμένο στις νεότερες ηλικίες να υπάρχουν μύθοι γύρω από το θέμα «γυναικεία ανατομία». Όσο πιο νωρίς βγεις από αυτό το χαοτικό και αγχωτικό παιχνίδι τόσο πιο γρήγορα θα αποδεχτείς το σώμα σου.

Μήπως έχεις παρατηρήσει πόνο στην κλειτορίδα όταν:

  • Φοράς στενό παντελόνι ή τζιν
  • Όταν κάνεις γυμναστική
  • Όταν περπατάς
  • Όταν κάνεις ποδήλατο

Τα παραπάνω μπορεί να υποδηλώνουν πρόβλημα στη μορφολογία του αιδοίου. Η γεννητική περιοχή διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Οι δυσμορφίες είναι συνηθισμένες, οι πιο βασικές είναι μεγάλα ή χαλαρά  χείλη δυσανάλογα χείλη δυσμορφία κλειτορίδας και φουσκωμένα χείλη – φαινόμενο που ονομάζεται πόδι της καμήλας.

Το ζητούμενο δεν είναι μόνο αισθητικό αλλά κυρίως ιατρικό. Οι δυσμορφίες μπορεί να προκαλούν συχνές μολύνσεις γιατί δυσκολεύουν τον καθαρισμό της περιοχής ενώ κάνουν επώδυνες τις καθημερινές δραστηριότητες.

Μη διστάζεις να ενημερώσεις το γυναικολόγο σου, είναι ο μόνος που μπορεί να σε διαφωτίσει για κάθε τι που αφορά τη γεννητική σου περιοχή. Αυτός γνωρίζει πολύ καλά πως οι δυσμορφίες είναι ένα κοινό και συνηθισμένο φαινόμενο. Δεν θα εκπλαγεί με τη μορφολογία σου, δεν είσαι μειονότητα. Μετά θα σε ενημερώσει για τις λύσεις που μπορείς να βρεις.

Η σύγχρονη κοσμητική γυναικολογία χρησιμοποιεί τεχνολογία lazer για τις διορθωτικές επεμβάσεις, που γίνονται γρήγορα, αναίμακτα, χωρίς ολική νάρκωση. Μέσα σε λίγη ώρα η δυσμορφίες και τα λειτουργικά προβλήματα εσωτερικά ή εξωτερικά της γεννητικής περιοχής εξαλείφονται .
Διάλεξε ένα γιατρό που τις εφαρμόζει και μη δεχτείς να μπεις στο χειρουργείο έτσι εύκολα.

- Advertisement -