Νυστέρι τέλος! Αιδοιοπλαστική μόνο με laser!

Γνωρίστε τη νέα τεχνολογία, που εφαρμόζει αποκλειστικά στην Ελλάδα ο Δρ. Ναούμ...

Γνωρίστε τη νέα τεχνολογία, που εφαρμόζει αποκλειστικά στην Ελλάδα ο Δρ. Ναούμ, όπου η αιδοιπλαστική γίνεται πια αναίμακτα, με μεγαλύτερη ακρίβεια και μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

  • Ποιες γυναίκες χρειάζονται αιδοιοπλαστική;

Είναι διαδεδομένος πια ο όρος το «πόδι της καμήλας» για να περιγράψει το πώς φαίνεται η γεννητική περιοχή των γυναικών, που χρειάζονται αιδοιοπλαστική (βλ. εδώ). Τα μακριά ή χαλαρά, μεγάλα ή μικρά χείλη του αιδοίου, δημιουργούν αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα στις γυναίκες που ξεκινούν από την αδυναμία του να φορέσουν ένα μαγιό ή κολάν μέχρι τον έντονο πόνο στη σεξουαλική επαφή και τη δυσκολία του να γυμναστούν.

  • Πώς διορθώνεται το πρόβλημα;

Η επέμβαση της αιδοιοπλαστικής, γινόταν μέχρι σήμερα με νυστέρι. Αυτό σημαίνει ότι νεκρώνουν κάποιες αισθητικές απολήξεις της περιοχής, υπάρχουν σίγουρα ουλές και ο χρόνος αποθεραπείας ήταν μεγαλύτερος.
Σήμερα, ο Δρ. Ναούμ πραγματοποιεί την αιδοιοπλαστική αποκλειστικά με διοδικό laser τελευταίας γενιάς, όπου η ακρίβεια της επέμβασης είναι πλέον τεράστια. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχουν ουλές και σημάδια, το χειρουργείο είναι απόλυτα αναίμακτο, ενώ η γυναίκα την ίδια ημέρα επιστρέφει στο σπίτι της χωρίς να χρειάζεται να παραμείνει ούτε μία ημέρα στο νοσοκομείο!

  • Γιατί με laser;

Η τεχνολογία στις ημέρες μας, βρίσκεται στην υπηρεσία των απόλυτα εξειδικευμένων ιατρών, όπου τους βοηθά να πραγματοποιήσουν επεμβάσεις «χειρουργικής ακρίβειας». Όπως λοιπόν φαντάζεστε, υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια όταν πραγματοποιούμε μία τομή με laser, παρά όταν την πραγματοποιούμε με νυστέρι. Επίσης, η γυναίκα μετά την επέμβαση δεν νιώθει απολύτως κανένα πόνο. Γι’ αυτό συνηθίζουμε να αποκαλούμε την αιδοιοπλαστική «η επέμβαση του Σαββατοκύριακου», αφού φροντίζουμε να την κάνουμε Παρασκευή ή Σάββατο, ώστε η γυναίκα να επιστρέψει τη Δευτέρα στην εργασία της χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

  • Διορθώνεται οποιοδήποτε πρόβλημα;

Ναι! Είναι γεγονός ότι μπορεί να αντιμετωπίσουμε από μεγάλη ασυμμετρία κλειτορίδας, μέχρι πραγματικές δυσμορφίες της γεννητικής περιοχής. Μέσα σε 1 ώρα περίπου, που διαρκεί η επέμβαση, η γυναίκα ξυπνά έχοντας πλέον ξεχάσει το πρόβλημα που είχε στην περιοχή. Και το βασικότερο… με μηδέν χρόνο αποθεραπείας!

Δείτε φωτογραφίες από αληθινά περιστατικά εδώ.

- Advertisement -