Λεύκανση αιδοίου Όσα θέλατε να ξέρετε

Τα τελευταία χρόνια, έχει αναπτυχθεί ένας πολύ ιδιαίτερος κλάδος, αυτός της Κοσμητικής Γυναικολογίας. Στις χώρες του εξωτερικού η λεύκανση αιδοίου ή η αιδοιοπλαστική....

Τα τελευταία χρόνια, έχει αναπτυχθεί ένας πολύ ιδιαίτερος κλάδος, αυτός της Κοσμητικής Γυναικολογίας. Στις χώρες του εξωτερικού η λεύκανση αιδοίου ή η αιδοιοπλαστική, ανήκουν πλέον στις επεμβάσεις ρουτίνας, μιας και πραγματοποιούνται καθημερινά. Στην Ελλάδα, η Κοσμητική Γυναικολογία κάνει τα πρώτα της βήματα, απαλλάσσοντας τις γυναίκες από τις αντιαισθητικές δυσμορφίες που τις ταλαιπωρούν.

  • Τι είναι η λεύκανση αιδοίου;

Η λεύκανση αιδοίου αποσκοπεί στη μόνιμη απαλλαγή από το σκούρο χρώμα της γεννητικής περιοχής. Το σκούρο χρώμα, αν δεν υπάρχει εκ γενετής, μπορεί να οφείλεται σε συχνές αποτριχώσεις με κερί, σε δύσκολους τοκετούς, σε ορμονικές αλλαγές ή απλώς στην ηλικία μας. Οι γυναίκες λοιπόν μπορούν πλέον να απαλλαγούν οριστικά από τις δυσχρωμίες της ευαίσθητης περιοχής, γεγονός που μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για εκείνες και τον σύντροφό τους.

  • Πώς πραγματοποιείται η λεύκανση;

H εξελιγμένη τεχνολογία laser μας βοηθά και στη λεύκανση του αιδοίου. Απαιτείται μόνο μία συνεδρία που δεν ξεπερνά τα 30 λεπτά, όπου αφαιρείται η στοιβάδα της μελανίνης στην οποία οφείλεται το σκούρο χρώμα. Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, ενώ είναι ακίνδυνη και ανώδυνη.

  • Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;

Ναι! Είναι μόνιμα! Επίσης, μετά τη συνεδρία μπορεί να νιώθετε ένα ήπιο κάψιμο στην περιοχή, το οποίο εξαφανίζεται μετά από 2 ημέρες. Μπορείτε τέλος, να συνδυάσετε τη λεύκανση αιδοίου με μείωση των υπερτροφικών χειλέων, ώστε να έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Ρωτήστε τον Dr. Ναούμ!-ananeosi.gr

Κλείστε ένα ραντεβού με τον DrΝικόλαο Ναούμ και συζητήστε μαζί του οποιοδήποτε θέμα Κοσμητικής ΓυναικολογίαςΤηλεπικοινωνίας210 8835100 / 210 8835200t

- Advertisement -