Κοινωνική Προσφορά του Ιατρείου Ananeosi

Προσφορά του δρ. Ναούμ και των συνεργατών του

Λόγω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών που διανύει η χώρα μας, έχει παρατηρηθεί ότι ειδικά οι γυναίκες παραμελούν βασικές εξετάσεις, αναβάλλοντάς τες λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων.

Το αποτέλεσμα είναι η εμφάνιση χρόνιων γυναικολογικών προβλημάτων, όπως κολπίτιδες ή μυκητιάσεις, τα οποία θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί εάν υπήρχε τακτικός γυναικολογικός έλεγχος. Ταυτόχρονα, οι γυναίκες παραμελούν τη μαστογραφία ή το Τεστ Παπ, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου του μαστού ή του τραχήλου, καθώς και να μην γίνει έγκαιρη διάγνωση.

Το ιατρείο Ananeosi, ο δρ. Ναούμ και οι συνεργάτες του, παρακινημένοι από τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι άνεργες γυναίκες, καθώς και με το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, προσφέρουν την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα, δωρεάν γυναικολογικό  έλεγχο σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Καμία γυναίκα δεν πρέπει να μένει μακριά από την πρόληψη, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στο 210 8835100.

- Advertisement -