Θέλεις να μείνεις έγκυος;

Η στιγμή που μια γυναίκα αποφασίζει ότι θέλει να μείνει έγκυος είναι χαρούμενη, αλλά ενίοτε και αμήχανη.

Την απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα μπορεί να σας τη δώσει μόνο ο γιατρός σας, αλλά υπάρχουν πέντε αλάνθαστες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να μείνετε έγκυος.

  • 1. Παρακολουθείτε στον κύκλο σας

Ακόμη και οι πιο χαλαρές και «ανοργάνωτες» γυναίκες που δεν σημείωναν ποτέ πότε τους έρχεται περίοδος, όταν αποφασίσουν να μείνουν έγκυες, πρέπει να παρακολουθούν επισταμένα τον κύκλο τους. Σημειώστε πότε σας έρχεται περίοδος και εντοπίστε τις γόνιμες μέρες του μήνα. Σε γενικές γραμμές η κατάλληλη στιγμή,  είναι περίπου 2 εβδομάδες πριν σας έρθει περίοδος.

  • 2. Σταματήστε το αλκοόλ και το κάπνισμα 
Το αλκοόλ και το κάπνισμα όχι μόνο κάνουν κακό στο έμβρυο αλλά εμποδίζουν σ’ ένα βαθμό και τη σύλληψη!

Οπότε όταν αποφασίσετε ότι μπαίνετε σε διαδικασία προσπάθειας για να κάνετε παιδί, πείτε αντίο στα ποτά, τα τσιγάρα και τα ξενύχτια…

  • 3. Μειώστε την καφεΐνη Το ίδιο ισχύει και για τον καφέ…

Δεν χρειάζεται να τον κόψετε μαχαίρι, αλλά περιορίστε τον καφέ στην κατανάλωση της μιας κούπας τη μέρα. Εξάλλου υπάρχει πάντα και ο ντεκαφεινέ…

  • 4. Κάντε σεξ με σύστημα

Κανείς δεν θέλει να μετατρέψει το σεξ σε διαδικασία ρουτίνας, όμως σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται! Αποφύγετε τις πολύ συχνές επαφές και φροντίστε να κάνετε σεξ τις γόνιμες μέρες. Έτσι το σπέρμα του άντρα δυναμώνει και αυξάνονται οι πιθανότητες να συλλάβετε.

  • 5. Φροντίστε να έχετε οργασμό

Όχι μόνο για να απολαμβάνετε την διαδικασία, αλλά κυρίως γιατί ο οργασμός ενισχύει τις πιθανότητες σύλληψης καθώς συμβάλλει στην κινητικότητα του σπέρματος.

Αν μάλιστα καταφέρετε να έχετε ταυτόχρονο οργασμό με τον σύντροφο σας, οι πιθανότητες σύλληψης είναι ακόμη περισσότερες!

- Advertisement -