Δυσχρωμία γεννητικής περιοχής

Υπερμελάγχρωση του αιδοίου ή αλλιώς το σκούρο χρώμα.

Δυσχρωμία γενετικής περιοχής ονομάζουμε την υπερμελάγχρωση του αιδοίου ή αλλιώς το σκούρο χρώμα. Για μια γυναίκα που την ενδιαφέρει η ομορφιά και η καλή αισθητική συνολικά, είναι πολύ δυσάρεστο να γνωρίζει ότι η ευαίσθητη περιοχή της δεν έχει το χρώμα που θα έπρεπε, αλλά είναι δυσάρεστα σκούρο… Πόσο μάλλον όταν αυτό σχετίζεται και με την ερωτική της ζωή και με την εικόνα της απέναντι στον σύντροφο της.

Τα αίτια

Το σκούρο χρώμα του αιδοίου μπορεί να προκύπτει εκ γενετής. Μπορεί επίσης να οφείλεται σε συχνές αποτριχώσεις με κερί, σε δύσκολους τοκετούς ή σε ορμονικές αλλαγές. Μπορεί βέβαια να είναι και απόρροια του περάσματος του χρόνου. Οι γυναίκες μεγάλης ηλικίας συχνά έρχονται αντιμέτωπες με τέτοιου είδους δυσχρωμίες.  Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει λύση.

Η λύση
H λεύκανση του αιδοίου που πραγματοποιείται μέσω της εξελιγμένης τεχνολογίας laser υπόσχεται να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε οριστικά από αυτό το πρόβλημα. . Απαιτείται μόνο μία συνεδρία, που δεν ξεπερνά τα 30 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτής αφαιρείται η στοιβάδα της μελανίνης στην οποία οφείλεται το σκούρο χρώμα. Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, ενώ είναι ακίνδυνη και ανώδυνη. Όσο για τα αποτελέσματα είναι διαπιστωμένα μόνιμα.
Για να διαπιστώσετε αν έχετε λόγο να κάνετε λεύκανση αιδοίου πρέπει να απευθυνθείτε σ’ έναν γιατρό που να ειδικεύεται στη συγκεκριμένη μέθοδο.

- Advertisement -