Δοκίμασες το μαγιό σου; Μην απογοητεύεσαι!

Πώς μπορεί να διορθωθεί;

Είμαστε σε εκείνη την εποχή του χρόνου, που δοκιμάζουμε το μαγιό μας και συνήθως η απογοήτευση διαγράφεται στα μάτια μας. Ένα από τα βασικά προβλήματα των γυναικών, είναι το γνωστό και ως «πόδι της καμήλας» που διαγράφεται από το μαγιό, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τις γυναίκες. Τι ακριβώς είναι και πώς μπορεί να διορθωθεί;

Δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο οι γυναίκες (διάσημες και μη) που διαγράφεται το «πόδι της καμήλας» στη γεννητική περιοχή, κυρίως όταν φορούν κολάν ή μαγιό.

Η αιδοιοπλαστική έρχεται να διορθώσει την αισθητική της περιοχής με νέες μεθόδους που εφαρμόζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από τον ειδικευμένο στην Κοσμητική και Επανορθωτική Γυναικολογία Δρ. Ναούμ.

Ο όρος «πόδι της καμήλας» χρησιμοποιήθηκε από τους επιστήμονες, για να προσδιορίσουν τον τρόπο με τον οποίο το αισθητικό πρόβλημα γίνεται εμφανές. Η λύση της αιδοιοπλαστικής, για τη μείωση των μεγάλων ή χαλαρών χειλέων του αιδοίου, πρόβλημα το οποίο είτε υπάρχει εκ γενετής είτε προκύπτει στη ζωή της γυναίκας, έχει αλλάξει τη ζωή εκατοντάδων Ελληνίδων.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με laser τελευταίας γενιάς, σε συνδυασμό με νυστέρι εάν χρειαστεί, για να έχουμε ένα χειρουργείο ακριβείας, χωρίς τομές και ουλές, χωρίς σημάδια και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

“Συνηθίζουμε να ονομάζουμε την αιδοιοπλαστική, ως την «επέμβαση της Παρασκευής», επειδή τις περισσότερες φορές οι εργαζόμενες γυναίκες κλείνουν το χειρουργείο για Παρασκευή ώστε Δευτέρα να είναι κανονικά στη δουλειά τους! Άρα, δεν απαιτείται παραμονή στο νοσοκομείο, ούτε καν μία ημέρα άδεια καθώς η ανάρρωση είναι άμεση.” αναφέρει ο δρ. Ναούμ.

Ένα ακόμα θέμα που απασχολεί τις γυναίκες, είναι το εάν θα πονέσουν. Ο δρ. Ναούμ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όσο και αν ακούγεται περίεργο, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις γυναικών που μου έχουν πει, πως την επόμενη ημέρα από το χειρουργείο πήγαν σε πάρτι και χόρευαν ή πήγαν στο super market και κουβάλησαν τα ψώνια χωρίς να νιώσουν τον παραμικρό πόνο».

Πότε είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνετε αιδοιοπλαστική; Αυτό είναι καθαρά προσωπικό θέμα, καθώς δεν υπάρχει κατάλληλη ή ακατάλληλη εποχή. Είναι μία επέμβαση η οποία αλλάζει δραματικά την ψυχολογία, τη σεξουαλική ζωή, αλλά και την καθημερινότητα της γυναίκας αφού μπορεί πλέον να φορά ότι θέλει και να μην νιώθει την ενόχληση στο περπάτημα ή τον πόνο κατά τη γυμναστική, που προκαλούνται συνήθως από τις δυσμορφίες της γεννητικής περιοχής. Είναι μία επέμβαση που δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης, ενώ το αποτέλεσμα είναι ορατό την ίδια κιόλας ημέρα μετά το χειρουργείο.

Άρα, αν αυτό το καλοκαίρι δεν θέλετε να νιώσετε ξανά άσχημα φορώντας το μαγιό σας, τώρα είναι η στιγμή που μπορείτε να κάνετε την επέμβαση, ώστε να χαρείτε τα πρώτα μπάνια σας με εντελώς καινούρια ψυχολογία!

- Advertisement -