Διάβασε τα σημάδια εγκαίρως

Η πρόληψη θεωρείται από τους γιατρούς ο καλύτερος τρόπος για να διατηρείς την καλή σου υγεία. Η τακτική παρακολούθηση από τον γυναικολόγο, τον οδοντογιατρό, τον μικροβιολόγο και τον δερματολόγο εξασφαλίζουν την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση πιθανόν περιστατικών όσο είναι ακόμα στην αρχή τους.

Ένας πολύ σύγχρονος τομέας της γυναικολογίας, η επανορθωτική γυναικολογία συγκαταλέγεται πλέον στις εξειδικευμένες εξετάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει τακτικά. Ο εξειδικευμένος γιατρός που θα σε εξετάσει μπορεί να διαγνώσει  συμπτώματα που δηλώνουν παθογένια. Η χαλάρωση των τοιχωμάτων του κόλπου, ο διευρυμένος κόλπος λόγω τοκετών, η ακράτεια πρώτου βαθμού, οι συχνές και επίμονες κολπίτιδες δείχνουν πως η γεννητική περιοχή χρίζει υποστηρικτικής θεραπείας.

Εδώ μπαίνουν στη συζήτηση οι επιλογές αντίδρασης, με ποια μέθοδο θα σταματήσεις τα συμπτώματα για να εξυγιανθεί η έσω γεννητική περιοχή και να κερδίσεις πολλά χρόνια απαλλαγμένη από τα σημάδια χρόνιας φθοράς. Άλλωστε σε αυτό το πρώιμο στάδιο η χαλάρωση θα ήταν λάθος να αντιμετωπιστεί με νυστέρι.

Το Vagitense αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο για την αντιμετώπιση ενδοκολπικών προβλημάτων.
Θα την ονομάσουμε υποστηρικτική γιατί μπορεί να εφαρμοστεί και προληπτικά αλλά και γιατί δεν αποτελεί μια κλασική χειρουργική μέθοδο. Αντίθετα, το Vagitence είναι προϊόν της εξέλιξης του Lazer. Θεωρείται η πιο επαναστατική μέθοδος που εφαρμόζεται εδώ και λίγα χρόνια και έχει καλύψει τα περιστατικά που δεν παρουσιάζουν βαριά παθολογία ώστε να αποφασίσουν ένα χειρουργείο.

Πραγματοποιώντας λίγες συνεδρίες, ανάλογα με το περιστατικό, η συσκευή εκπέμπει κλασματικό Lazer ενδοκολπικά στα τοιχώματα. Προκαλεί κολλαγέννεση και ανάπλαση κυττάρων με στόχο τη σύσφιξη περιμετρικά του κόλπου και με κύριο αποτέλεσμα τον καλύτερο έλεγχο της ουροδόχου κύστης και τη διαχείριση των ούρων. Επίσης το Lazer χάρη στις αποστειρωτικές του ιδιότητες απολυμαίνει τον κόλπο οπότε αντιμετωπίζει την υπερευαισθησία σε λοιμώξεις.

Τη μέθοδο Vagitense εφαρμόζει στο ιατρείο του αποκλειστικά ένας εξειδικευμένος γιατρός, δε γίνεται σε νοσοκομείο. Ο γιατρός θα σου πει σε πόσα ραντεβού θα είσαι απαλλαγμένη από τη χαλάρωση αλλά όσο πιο νωρίς διαγνωστεί το πρόβλημα τόσο λιγότερες επισκέψεις χρειάζονται. Μετά, με τον ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο ο γιατρός θα σου πει αν πρέπει να ακολουθήσει ένα υποστηρικτικό ραντεβού.

- Advertisement -