Γυναικείος αυνανισμός

3 πράγματα που δεν ήξερες...

Ο γυναικείος αυνανισμός, παρά τα ταμπού από τα οποία συνοδεύεται, είναι μια φυσιολογική διαδικασία, που τις περισσότερες φορές προσφέρει πολλαπλά οφέλη σε κάθε γυναίκα. Μάθετε τρία πράγματα που ίσως να μην γνωρίζατε για τον γυναικείο αυνανισμό…

  • Μπορείς να δείξεις στον σύντροφό σου
    Ο αυνανισμός δεν είναι προσωπική υπόθεση μόνο. Πολλές φορές έρχεται ως συνέπεια σεξουαλικής αποχής, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που είναι μια δραστηριότητα που αφορά και ένα ζευγάρι και μάλιστα ενισχύει την σεξουαλική ένταση ανάμεσα στους δύο. Είτε αν υπάρχει απόσταση και ο αυνανισμός γίνεται το εφαλτήριο για μια κοινή εξ’ αποστάσεως εμπειρία, είτε όταν επιλέγετε να «δείξετε» στον σύντροφο σας πώς ικανοποιήστε μόνη σας. Μάλιστα αυτό είναι κάτι που πολύ συχνά επιθυμούν οι άντρες. Αν μάλιστα δυσκολεύεστε να έρθετε σε οργασμό με τον σύντροφο σας κατά τη διάρκεια του σεξ, μπορεί μέσω του live αυνανισμού o σύντροφος σας να καταλάβει τι είναι αυτό που χρειάζεστε προκειμένου να ικανοποιηθείτε.
  • Μπορείς να μάθεις καλύτερα το σώμα σου
    Ο αυνανισμός είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να μάθετε να έχετε πιο έντονους οργασμούς. Απαλλαγμένες από το άγχος ότι μοιράζεστε μια εμπειρία με κάποιον άλλον και με μόνο σύμμαχο τον εαυτό σας, μπορείτε να τσεκάρετε τι σας αρέσει και τι όχι, πού βρίσκεται το σημείο G στον κόλπο σας () και με ποιόν τρόπο μπορείτε να επιβραδύνετε τον οργασμό σας, ώστε να είναι πιο έντονος.
  • Ο αυνανισμός είναι υπόθεση της κλειτορίδας
    Το βασικό σημείο που ερεθίζεται όταν αυνανίζεστε και σας οδηγεί στον οργασμό είναι η κλειτορίδα σας. Γενικά η κλειτορίδα είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο στο αιδοίο σε ό,τι αφορά την σεξουαλική ικανοποίηση. Αν καταλάβετε ψηλαφίζοντας μόνη σας τη γεννητική περιοχή ότι η κλειτορίδα σας δεν ερεθίζεται εύκολα, τότε μπορείτε να συμπεράνετε ότι ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην περιοχή, το οποίο ενδεχομένως να σας στερεί την αβίαστη ικανοποίηση και στο σεξ. Συγκεκριμένα αν η κλειτορίδα έχει κάποια δυσμορφία, είτε λόγω κάποιου ορμονικού προβλήματος, είτε εκ γενετής, τότε δύσκολα μπορεί να αποδώσει ως ερωτογενής ζώνη. Σ’ αυτήν την περίπτωση βέβαια, υπάρχει ως λύση η επαναστατική μέθοδος της πλαστικής της κλειτορίδας. Πρόκειται για μία επέμβαση ρουτίνας, που απαλλάσσει τη γυναίκα τόσο από το αισθητικό πρόβλημα (παρατηρείται ένα πλεονάζον δέρμα στην κλειτορίδα ή μία μεγαλύτερη προεξοχή της), τόσο και από τον πόνο που μπορεί να αισθάνεται κατά τη σεξουαλική επαφή ή την απουσία διέγερσης. Δες περισσότερα εδώ.

- Advertisement -