Βραβείο Health Care Business Awards

Βραβείο: "Πρόληψη γένους Θηλυκού"

Για το πρόγραμμα λοιπόν «Πρόληψη γένους Θηλυκού», η Ananeosi κατάφερε να αποσπάσει το άκρως τιμητικό βραβείο στην κατηγορία Δράση για «Πρόληψη / Έγκαιρη Διάγνωση» στα Healthcare Business Awards. 

Βραβείο: "Πρόληψη γένους Θηλυκού"

Μία σημαντική διάκριση απέσπασε η ιατρική εταιρεία Ananeosi και ο Δρ. Ναούμ στα Βραβεία Healthcare Business Awards 2016, όπου αναδεικνύεται και επιβραβεύεται η επιχειρηματική αριστεία, η καινοτομία, οι αναπτυξιακές και κοινωνικές πρωτοβουλίες.

Στην τελετή τονίστηκε η ανάγκη ανάδειξης της υγείας ως αδιαπραγμάτευτου αγαθού, η προώθηση της εξωστρέφιας και των καινοτομιών που προέρχονται από Έλληνες επιστήμονες.

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, η ιατρική εταιρεία Ananeosi και ο επικεφαλής Δρ. Ναούμ προσωπικά, εδώ και περίπου έναν χρόνο προσφέρουν εντελώς δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα, σε γυναίκες που αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα επίσκεψης.
Με γνώμονα την πρόληψη και όχι τη θεραπεία, η ιατρική γυναικολογική εταιρεία Ananeosi, έχει προσφέρει τη δυνατότητα σε 100άδες γυναίκες να εξεταστούν δωρεάν, λόγω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

- Advertisement -