Αυτόλογο PRP

Θεραπεία βλαστοκυττάρων για τη γεννητική περιοχή!

  • Θεραπεία βλαστοκυττάρων για τη γεννητική περιοχή!
Ακούγεται περίεργο, αλλά άκρως ενδιαφέρον! Πρόκειται για μία εντελώς καινούρια θεραπεία, που βασίζεται επάνω σε παγκόσμια πατέντα και είναι δοκιμασμένη χρόνια στο εξωτερικό. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και κατ’ αποκλειστικότητα μας την παρουσιάζει ο δρ. Νικόλαος Ναούμ, ο πλέον ειδικός σε θέματα Επανορθωτικής Γυναικολογίας.
  • Τι είναι ακριβώς;

Το αυτόλογο PRP εγκαινιάζει έναν εντελώς καινούριο κλάδο, αυτόν της Γενετικής Επανορθωτικής Γυναικολογίας. Η χρήση παραγόντων από τον ίδιο μας τον οργανισμό (όπως για παράδειγμα πλάσμα ή βλαστοκύτταρα) πραγματοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στην ιατρική κοσμετολογία για θεραπείες προσώπου ή σώματος. Για πρώτη φορά, τα στοιχεία από το ίδιο μας το σώμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη γεννητική περιοχή για να πραγματοποιηθεί μόνιμη ανάπλαση, σύσφιξη και διόρθωση των αισθητικών προβλημάτων!

  • Πώς γίνεται;

Πρόκειται για μία θεραπεία, που δεν απαιτεί αναισθησία, ούτε επίσκεψη σε νοσοκομείο. Πραγματοποιείται μόνο από εξειδικευμένο ιατρό, ο οποίος συλλέγει εντελώς ανώδυνα πλάσμα και βλαστοκύτταρα από τον οργανισμό σας και έπειτα από ειδική επεξεργασία που γίνεται άμεσα, τα εγχέει στην περιοχή των έξω γεννητικών οργάνων.  Η αυτόλογη έγχυση των βλαστοκυττάρων, διαρκεί το πολύ 30 λεπτά, ενώ τα αποτελέσματα είναι εμφανή άμεσα.

  • Γιατί να το κάνω;

Με την πάροδο των χρόνων το κολλαγόνο και η ελαστίνη του οργανισμού μειώνεται, για αυτό και παρατηρούμε τη γνωστή χαλάρωση. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο πρόσωπο, αλλά σε όλα τα όργανα, όπως και στη γεννητική περιοχή. Οι γυναίκες λοιπόν μεγαλώνοντας, και ιδιαίτερα μετά από 1 ή 2 φυσιολογικούς τοκετούς, είναι λογικό να παρατηρούν χαλάρωση στη γεννητική περιοχή, η οποία δημιουργεί ψυχολογικά και λειτουργικά προβλήματα, επηρεάζοντας σαφώς ακόμα και τη σεξουαλική τους ζωή.

Επίσης, ένας ανοιχτός κόλπος επηρεάζει σημαντικά την υγιεινή της γυναίκας, αφού η περιοχή είναι ευάλωτη σε βακτήρια και λοιπούς μικροοργανισμούς. Έτσι έχει παρατηρηθεί, ότι οι γυναίκες με χαλάρωση αιδοίου έρχονται συχνότερα από το κανονικό αντιμέτωπες με μυκητιάσεις, κολπίτιδες κ.α.

Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι με τη θεραπεία βλαστοκυττάρων μπορούν να διορθωθούν και μικρές δυσμορφίες της περιοχής όπου δεν απαιτείται επέμβαση αιδοιοπλαστικής, όπως μικρή ασυμμετρία χειλέων του αιδοίου κ.α.
  • Πόσο καιρό διαρκεί το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, καθώς δεν εγχέεται καμία “ξένη” ουσία που με τον καιρό θα απορροφηθεί από τον οργανισμό σας! Πρόκειται για μία εντελώς προσωποποιημένη θεραπεία, που γίνεται από το σώμα σας… αποκλειστικά και μόνο για εσάς! Μέσα σε μόλις 30 λεπτά λοιπόν, έχει πραγματοποιηθεί ανάπλαση της γεννητικής περιοχής, έχουν διορθωθεί οι μικρές ασυμμετρίες ή δυσμορφίες που προϋπήρχαν, έχετε αποφύγει τον κίνδυνο συχνών λοιμώξεων και έχετε ανακαλύψει τον νέο σας εαυτό.

Το αυτόλογο PRP αλλάζει τα δεδομένα της Επανορθωτικής Γυναικολογίας, γιατί έχει άμεσα αποτελέσματα και είναι ιδανικό για τις περιπτώσεις εκείνες όπου δεν απαιτείται χειρουργείο. Δοκιμάστε την πιο πρωτοποριακή θεραπεία στην Ελλάδα!

- Advertisement -