Αποκατάσταση αιδοίου μετά τον τοκετό

Η χαλάρωση του κόλπου και γενικότερα του αιδοίου είναι γεγονός....

Ο τοκετός είναι μία επίπονη διαδικασία, που όμως είναι αναγκαία για να έρθει το παιδί σας στον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, η χαλάρωση του κόλπου και γενικότερα του αιδοίου είναι γεγονός. Ευτυχώς υπάρχουν τα επιτεύγματα της κοσμητικής γυναικολογίας, για να διορθώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργήθηκε.

Κατά τη διάρκεια του τοκετού περνά μέσα από τον κόλπο το κεφάλι του παιδιού που είναι περίπου 10 εκατοστά. Τόσο λοιπόν ο όγκος όσο και οι χειρισμοί κατά τη διάρκεια του τοκετού, διευρύνουν τα κολπικά τοιχώματα με αποτέλεσμα να πραγματοποιείται χαλάρωση κόλπου.
  • Διεύρυνση κόλπου

Το μεγαλύτερο από το κανονικό εύρος του κόλπου μετά τον τοκετό, ενοχλεί ιδιαίτερα τη νέα μητέρα. Το πρόβλημα εντοπίζεται και στη σεξουαλική της ζωή, όπου είναι λογικό να μην νιώθει την ίδια ικανοποίηση από τον σύντροφό της.

  • Η αιδοιοπλαστική έρχεται να δώσει τη λύση!

Με μία επέμβαση που μπορούν να πραγματοποιήσουν με επιτυχία ελάχιστοι εξειδικευμένοι γυναικολόγοι στην Ελλάδα, μειώνεται το εύρος του κόλπου και αποκαθίσταται το πρόβλημα άμεσα. Το εύρος του κόλπου μειώνεται και η γυναίκα νιώθει την ίδια αυτοπεποίθηση όπως και πριν. Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε, ότι ένας από τους βασικούς λόγους που μπορεί να δημιουργηθεί επιλόχεια κατάθλιψη στη γυναίκα είναι το πώς βλέπει το σώμα της μετά τον τοκετό. Έτσι, η αιδοιοπλαστική όχι μόνο διορθώνει το εύρος του κόλπου, αλλά και δυσμορφίες του αιδοίου που προϋπήρχαν όπως μικρά ή υπερτροφικά χείλη του αιδοίου.

  • Σύσφιξη αιδοίου

Ο Dr. Ναούμ παρουσιάζει αποκλειστικά και για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη μέθοδο των κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων με την οποία «ξυπνάμε» τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τον οργανισμό. Δημιουργείται με άλλα λόγια αυτόλογο κολλαγόνο, με αποτέλεσμα να υπάρχει εντυπωσιακή σύσφιξη στην περιοχή του αιδοίου και πλήρης εξάλειψη της χαλάρωσης που προήλθε είτε λόγω της ηλικίας (όσο μεγαλώνουμε το κολλαγόνο χάνεται από όλα τα σημεία του σώματός μας) είτε μετά από έναν ή δύο τοκετούς.

- Advertisement -