Αντιμετωπίστε την ακράτεια νωρίς!

Οι πιο πολλές γυναίκες δεν μιλούν σε κανέναν, ούτε στο γιατρό τους, για τα δείγματα ακράτειας που παρουσιάζουν, γιατί νομίζουν ότι είναι ένα θέμα που απασχολεί αποκλειστικά άτομα μεγάλης ηλικίας. Και όμως δεν είναι έτσι, γιατί η ακράτεια μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα και σε νέες γυναίκες.

Τα αίτια για την παρουσίαση αυτού του προβλήματος είναι πολλά. Παρόλα αυτά οι ήπιες (πρώτου βαθμού), αλλά και οι σοβαρές ακράτειες, αντιμετωπίζονται πλέον με μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Η πιο συνηθισμένη μορφή ακράτειας είναι αυτή που συμβαίνει μετά το φτέρνισμα, το γέλιο ή τον δυνατό βήχα και παρουσιάζεται συνήθως στις γυναίκες μετά από έναν δύσκολο τοκετό, κατά τον οποίο μπορεί να συμβούν ζημιές στο ουροποιητικό της σύστημα.

Εκτός όμως από το ουροποιητικό και μετά από 2-3 τοκετούς, χαλαρώνει και φυσιολογικά ο κόλπος με το πέρασμα των χρόνων, όπως συμβαίνει άλλωστε και σε όλα τα όργανα του σώματός μας, με συνέπεια να δημιουργείται μαζί με άλλα προβλήματα και η ακράτεια των ούρων.
Τα προβλήματα της ακράτειας
Έλλειψη αυτοπεποίθησης, αίσθημα ντροπής, δυσκολία στις μετακινήσεις και την εκγύμναση, αλλαγή της σεξουαλικής ζωής, προβλήματα ακόμα και σε απλές καθημερινές δουλειές, είναι μόνο μερικά από τα θέματα που αναφέρουν οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν κάποιας μορφής ακράτεια.
Μέχρι πρόσφατα, δεν υπήρχαν σοβαρές λύσεις αντιμετώπισης του προβλήματος, ενώ ακόμα και σε πιο ελαφριά περιστατικά η λύση που πρότειναν οι ειδικοί, ήταν μόνο χειρουργική.

 


Η σύγχρονη λύση του σήμερα
Σήμερα, υπάρχει μία λύση για την ακράτεια πρώτου βαθμού, η οποία μάλιστα είναι πολύ αποτελεσματική. Πρόκειται για τη θεραπεία Vagitense, δηλαδή το laser σύσφιξης κόλπου, που αλλάζει όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα για τις θεραπείες της γεννητικής περιοχής.


Ο Dr. Ναούμ, εφαρμόζει αποκλειστικά το Vagitense στην Ελλάδα και αναφέρει ότι “μέσα σε 2-3 συνεδρίες που συνήθως χρειάζονται, μπορούμε να πετύχουμε τη σύσφιξη του μυϊκού τοιχώματος του κόλπου, να αυξήσουμε το κολλαγόνο και την ελαστίνη της περιοχής και να εξαλείψουμε τη χαλάρωση του κόλπου, διορθώνοντας και το πρόβλημα της ακράτειας”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tο Vagitense συμβάλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της ακράτειας των ούρων, ενώ συγχρόνως με τη χρήση του κλασματικού αυτού laser μπορούμε να αποστειρώσουμε τον κόλπο και να γλιτώσουμε από τις χρόνιες κολπίτιδες και μυκητιάσεις. Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο, χωρίς να απαιτείται νάρκωση. Η κάθε συνεδρία κρατάει μόνο είκοσι με τριάντα λεπτά και μετά το τέλος της διαδικασίας, η γυναίκα  επιστρέφει στις δραστηριότητές της χωρίς καμία ενόχληση.

Το Vagitense λοιπόν που αποτελεί την τελευταία εξέλιξη του Κλάδου της Κοσμητικής Γυναικολογίας, μας δίνει τη λύση άμεσα και αναίμακτα στο ιατρείο και δεν μας αφήνει περιθώρια ανησυχίας για το θέμα της ακράτειας, που μας γεμίζει ανασφάλεια και έλλειψη αυτοπεποίθησης.

- Advertisement -