Αληθινή ιστορία Η Κατερίνα Γ. μιλά για την Αιδοιοπλαστική

"Είχα πρόβλημα δυσμορφίας στα γεννητικά όργανα από τότε που γεννήθηκα. Όχι μόνο τα χείλη του αιδοίου μου ήταν μεγάλα και χαλαρά, αλλά....

Κρατήσαμε φυσικά την ανωνυμία της, λόγω ιατρικού απορρήτου, αλλά η ίδια μήνες μετά από την επέμβαση ήθελε να μας πει λίγα λόγια για την εμπειρία της:

«Είχα πρόβλημα δυσμορφίας στα γεννητικά όργανα από τότε που γεννήθηκα. Όχι μόνο τα χείλη του αιδοίου μου ήταν μεγάλα και χαλαρά, αλλά είχα μεγάλο πρόβλημα με την κλειτορίδα που ήταν υπερτροφική. Μεγαλώνοντας, πίστευα ότι έτσι είναι το φυσιολογικό (καθώς τότε η ενημέρωση ήταν ελάχιστη), με αποτέλεσμα να νιώθω πάντα ανασφάλεια στη συνεύρεση με τον σύντροφό μου και να αντιμετωπίζω καθημερινούς πόνους όταν φορούσα ένα τζιν.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν αναρωτήθηκα όχι μόνο για το εάν έχω πρόβλημα, αλλά και για το εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί. Κατά τύχη ενημερώθηκα για την επέμβαση που πραγματοποιεί ο Dr. Ναούμ, ενώ είδα φωτογραφίες με αληθινές επεμβάσεις όπου μπορούσαν να διορθωθούν τεράστιες δυσμορφίες.

Έτσι, αποφάσισα να κλείσω ένα ραντεβού και να ενημερωθώ για την αιδοιοπλαστική. Η εξειδίκευση του γιατρού, καθώς και η εμπειρία του πάνω σε περιστατικά πιο δύσκολα από το δικό μου, με έπεισαν να κάνω την επέμβαση. Χρειάστηκε να λείψω μόνο 2 ημέρες από τη δουλειά και αμέσως μετά επέστρεψα στην καθημερινότητα.

Μέσα σε 20 περίπου ημέρες είχα κιόλας ξεχάσει ότι έχω κάνει επέμβαση! Ανέβηκε η αυτοπεποίθησή μου και η σεξουαλική μου διάθεσή (ο άνδρας μου φυσικά με στήριξε πολύ στην απόφαση γιατί κατάλαβε το πρόβλημά μου).

Δεν φοβάμαι πια να φορέσω ούτε στενό παντελόνι, ούτε να ανέβω στη μηχανή του γιού μου, αφού μέχρι πριν την επέμβαση ο πόνος ήταν ανυπόφορος. Τελικά ήταν μία σημαντική απόφαση, που με βοήθησε σημαντικά».

- Advertisement -