Αισθάνεσαι άνετα όταν φοράς κολάν;

Είναι αυτή η αμήχανη στιγμή που φοράς το κολάν σου για να πας στη γυμναστική ή στη βόλτα σου....

Είναι αυτή η αμήχανη στιγμή που φοράς το κολάν σου για να πας στη γυμναστική ή στη βόλτα σου, κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και συνειδητοποιείς ότι πρέπει να αλλάξεις ρούχα… Όχι επειδή δεν σε κολακεύει το συγκεκριμένο ρούχο, ούτε επειδή έχεις παραπανίσια κιλά. Αλλά είναι αυτό το λεγόμενο «πόδι της καμήλας» που διαγράφεται και σε κάνει να θέλεις να κρυφτείς…

Τι είναι το πόδι της καμήλας;

Πάρα πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Πρόκειται για τη δυσμορφία που προκαλούν τα χαλαρά ή μεγάλα χείλη του αιδοίου στις γυναίκες. Η συγκεκριμένη δυσμορφία είτε υπάρχει εκ γενετής, είτε προκύπτει λόγω των ορμονικών διαταραχών. Ο όρος «πόδι της καμήλας» χρησιμοποιείται από τους επιστήμονες προκειμένου να περιγράψουν το ορατό πρόβλημα που παρουσιάζεται στην ευαίσθητη περιοχή και γίνεται αντιληπτό και πάνω από τα ρούχα.

Η λύση

Ευτυχώς η τεχνολογία και η επιστήμη έχουν προχωρήσει τόσο, ώστε το συγκεκριμένο πρόβλημα να διορθώνεται άμεσα και ανώδυνα. Η λύση είναι η αιδοιοπλαστική.

Πρόκειται για μια μικροεπέμβαση που πραγματοποιείται με laser, σε συνδυασμό με νυστέρι, αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Ένα χειρουργείο ακριβείας, χωρίς τομές και ουλές, χωρίς σημάδια και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα σας. Πρόκειται για μια επέμβαση που δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης, ενώ το αποτέλεσμα είναι ορατό την ίδια κιόλας ημέρα μετά το χειρουργείο. Συνηθίζουμε να ονομάζουμε τη συγκεκριμένη επέμβαση, επέμβαση του Σαββατοκύριακου, γιατί αν μια γυναίκα υποβληθεί σε αυτήν την Παρασκευή, τη Δευτέρα κιόλας μπορεί να επιστρέψει στο γραφείο. Πολλές Ελληνίδες που έκαναν αιδοιοπλαστική ομολογούν ότι την επόμενη κιόλας μέρα χόρευαν και κυκλοφορούσαν ανενόχλητες, ενώ η ζωή τους άλλαξε ριζικά, καθώς η αυτοπεποίθηση τους ανέβηκε σημαντικά.

Οπότε την επόμενη φορά που θα νιώσετε αμήχανα αντικρύζοντας τον εαυτό σας στον καθρέφτη, σκεφτείτε ότι υπάρχει λύση. Έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε…

- Advertisement -