Αιδοιοπλαστική

Όπως για οτιδήποτε καινούριο λοιπόν, έτσι και για την αιδοιοπλαστική, έχουν δημιουργηθεί διάφοροι «μύθοι». Ο πλέον ειδικός του κλάδου, δρ. Νικόλαος Ναούμ, μας λύνει κάθε απορία…

Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, το ταμπού γύρω από τις επεμβάσεις της Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας αρχίζει να καταρρίπτεται, αρκετές γυναίκες έχουν ερωτήματα και αρκετές φορές παραπληροφόρηση.

Όπως για οτιδήποτε καινούριο λοιπόν, έτσι και για την αιδοιοπλαστική, έχουν δημιουργηθεί διάφοροι «μύθοι». Ο πλέον ειδικός του κλάδου, δρ. Νικόλαος Ναούμ, μας λύνει κάθε απορία…
  • ΜΥΘΟΣ: Η αιδοιοπλαστική γίνεται μόνο για αισθητικούς λόγους

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Η αιδοιοπλαστική, τις περισσότερες φορές, γίνεται κυρίως για λειτουργικούς λόγους. Οι γυναίκες που έχουν χαλαρά ή μακριά χείλη του αιδοίου, αντιμετωπίζουν πρόβλημα καθημερινά στο περπάτημα, στη γυμναστική ή στο να κάνουν ποδήλατο. Επίσης, αποφεύγουν να φορέσουν κολάν ή μαγιό στην παραλία, καθώς το πρόβλημα είναι εμφανές (γνωστό και ως πόδι της καμήλας βλ. εδώ) , γεγονός που επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία τους.

  • ΜΥΘΟΣ: Μετά την επέμβαση, απαιτείται μεγάλος χρόνος αποθεραπείας

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Η αιδοιοπλαστική, αποτελεί μία επέμβαση “του Σαββατοκύριακου”. Αρκετές γυναίκες πραγματοποιούν την επέμβαση Παρασκευή, ξεκουράζονται λίγο το Σαββατοκύριακο στο σπίτι τους και τη Δευτέρα πάνε κανονικά στη δουλειά τους. Δεν απαιτείται παραμονή στο Νοσοκομείο ούτε μία ημέρα, ενώ δεν χρειάζεται να πάρετε άδεια από τη δουλειά σας, αφού την επόμενη ημέρα κιόλας μπορείτε να πραγματοποιήσετε με άνεση της καθημερινές σας ασχολίες.

  • ΜΥΘΟΣ: Για να κάνω αιδοιοπλαστική, θα πρέπει πρώτα να έχει ξεκινήσει η σεξουαλική μου ζωή

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Η επέμβαση δεν έχει καμία σχέση με τον παρθενικό υμένα, ο οποίος διαφυλάσσεται πλήρως κατά το χειρουργείο.

  • ΜΥΘΟΣ: Θα πονέσω!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Όχι δεν θα πονέσετε! Η επέμβαση γίνεται με laser, χωρίς τομές, που προκαλούν ιδιαίτερο πόνο μετά το χειρουργείο. Το μόνο που θα αισθάνεστε είναι μία ανεπαίσθητη ενόχληση τις πρώτες 2 ημέρες και τίποτα περισσότερο.

  • ΜΥΘΟΣ: Αυτού του είδους οι επεμβάσεις είναι πολυτέλεια

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Όλες οι γυναίκες που έχουν πραγματοποιήσει επέμβαση αιδοιοπλαστικής στην Ελλάδα, αναφέρουν ότι πέρα από την αισθητική βελτίωση της περιοχής, έχουν δει τεράστια διαφορά στην ψυχολογία τους, τη σεξουαλική ζωή τους, τις απλές καθημερινές κινήσεις που δεν μπορούσαν να κάνουν κ.α. Όταν λοιπόν πλέον το κόστος είναι πολύ χαμηλό και τα λειτουργικά ή ψυχολογικά οφέλη της επέμβασης είναι πολλαπλά, τότε σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί πολυτέλεια.

Δείτε φωτογραφίες από αληθινά περιστατικά ΠΡΙΝ – ΜΕΤΑ εδώ

- Advertisement -