Αιδοιοπλαστική με ελάχιστο κόστος

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, όπως για παράδειγμα του laser, καταφέραμε να κάνουμε αυτή την επέμβαση πολύ προσιτή στη μέση Ελληνίδα.

Πριν κάποια χρόνια, ο όρος αιδοιοπλαστική ήταν άγνωστος στο ευρύ κοινό. Αποτελούσε άλλωστε μία εξειδίκευση, που ελάχιστοι γιατροί παγκοσμίως την είχαν. Ο γυναικολόγος δρ. Ναούμ, πρωτοπόρος σε θέματα Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας, που έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία πολλές επεμβάσεις αιδοιοπλαστικής στην Ελλάδα, αναφέρει τα οφέλη της επέμβασης, το πόσο αλλάζει η ζωή της γυναίκας και το πιο σημαντικό στις εποχές που διανύουμε, το κόστος.

  • Γιατί να κάνει μία γυναίκα αιδοιοπλαστική;

Αρκετές γυναίκες, είτε εκ γενετής, είτε επίκτητα μετά από έναν δύσκολο τοκετό, αντιμετωπίζουν δυσμορφίες στη γεννητική περιοχή όπως μικρά ή μεγάλα, μακριά και χαλαρά χείλη του αιδοίου, ασυμμετρία κλειτορίδας κ.α. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, περιγράψαμε τον όρο ως “πόδι της καμήλας”  (βλ. εδώ) για να δώσουμε όσο πιο περιγραφικά μπορούσαμε τον “ορισμό” για το πώς φαίνεται ένα τέτοιο πρόβλημα μέσα από ρούχα, μαγιό και εσώρουχα.

  • Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η γυναίκα, δυστυχώς δεν είναι μόνο αισθητικό.

Δεν είναι λίγες εκείνες, που αναφέρουν ότι από μικρές είχαν τεράστια ενόχληση σε απλά πράγματα όπως στο περπάτημα ή το τρέξιμο, λόγω των μεγάλων χειλέων του αιδοίου. Επίσης, αρκετές ταλαιπωρούνται από συχνές μυκητιάσεις ή κολπίτιδες, λόγω της μορφολογίας της περιοχής, που δεν επιτρέπει τον καλό καθαρισμό. Τέλος, ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δοθεί στην ψυχολογία των γυναικών, όπου ακριβώς λόγω του προβλήματος δεν μπορούσαν για χρόνια να απολαύσουν τη σεξουαλική τους ζωή και ένιωθαν μειονεκτικά απέναντι στον σύντροφό τους, με μόνιμη απαίτηση “να είναι τα φώτα σβηστά”.

Άρα, ο λόγος που πρέπει μία γυναίκα να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση, είναι ξεκάθαρα… για να αλλάξει τη ζωή της. Δεν πρόκειται λοιπόν για μία επέμβαση που θα τη συζητήσει με τη φίλη της, αλλά μόνο με τον εαυτό της. Δεν πρόκειται να συζητήσει ούτε το κόστος, ούτε οποιαδήποτε λεπτομέρεια για την επέμβαση. Και μόνο όταν εκείνη δει ότι αρκετά από τα θέματα που την απασχολούν, οφείλονται σε αυτό το πρόβλημα, θα προβεί στο να κάνει αιδοιοπλαστική.

  • Πρόκειται για μία ακριβή επέμβαση; Πόσο υψηλό είναι το κόστος;

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, όπως για παράδειγμα του laser, καταφέραμε να κάνουμε αυτή την επέμβαση πολύ προσιτή στη μέση Ελληνίδα. Όχι μόνο από την πλευρά του κόστους, που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αυτές τις εποχές, αλλά και από την πλευρά της αποθεραπείας.

Το κόστος λοιπόν, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι κατά πολύ χαμηλότερο, από αυτό οποιασδήποτε πλαστικής επέμβασης (όπως ρινοπλαστική, κοιλιοπλαστική κ.α.), ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις καλύπτεται και από ιδιωτικές ασφάλειες.

Η αποθεραπεία από την άλλη πλευρά,  είναι κυριολεκτικά μηδενική, καθώς δεν παραμένετε ούτε ένα βράδυ στο νοσοκομείο, ενώ επιστρέφετε την επόμενη ημέρα κανονικά στη δουλειά σας.

Πρόκειται για την επέμβαση που άλλαξε τα δεδομένα. Που είναι τόσο προσιτή όσο ποτέ και που πραγματικά μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα και την ψυχολογία σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να σκεφθείτε τα δεδομένα, να λύσετε τις απορίες σας και να το αποφασίσετε!

Διαβάστε ακόμα: 5 πράγματα που δεν ξέρατε για την αιδοιοπλαστική (εδώ)

- Advertisement -