Αιδοιοπλαστική-Κολποπλαστική

Δύο από τις πιο σημαντικές επεμβάσεις, του κλάδου της Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας είναι η Αιδοιοπλαστική και η Κολποπλαστική. Σε ποιες περιπτώσεις όμως ανταποκρίνονται; Ποιες γυναίκες χρειάζονται τη μία επέμβαση και ποιες την άλλη; Ο δρ. Ναούμ, ο πλέον ειδικός στον συγκεκριμένο κλάδο, μας δίνει τις απαντήσεις.

Όλα για την αιδοιοπλαστική
“Η Αιδοιοπλαστική, είναι θα λέγαμε η ναυαρχίδα των επεμβάσεων της Κοσμητικής Γυναικολογίας” αναφέρει χαρακτηριστικά ο δρ. Ναούμ. Απευθύνεται σε εκείνες τις γυναίκες, οι οποίες είτε από τη γέννησή τους, είτε λόγω ορμονικών διαταραχών κάποια στιγμή στη ζωή τους, παρατήρησαν μία αύξηση των μικρών χειλέων του αιδοίου, σε βαθμό τέτοιο που όχι μόνο δυσκολεύει την καθημερινότητά τους (πχ. τρέξιμο, εκγύμναση, συχνές κολπίτιδες ή μυκητιάσεις), αλλά επηρεάζει την ψυχολογία και τη σεξουαλική ζωή τους. Η διόρθωση της γεννητικής περιοχής, είναι πλέον μία απλή υπόθεση. “Ίσως, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να ξεπεράσει η γυναίκα το ταμπού της και να το πάρει απόφαση” αναφέρει ο δρ. Ναούμ.
Οι γυναίκες που προχωρούν σε επέμβαση αιδοιοπλαστικής, δεν χρειάζεται να πάρουν κάποια ημέρα άδεια από τη δουλειά τους, ούτε να διανυκτερεύσουν στην κλινική. Απαιτείται μόνο μία μικρή αποχή για 20 περίπου ημέρες από την εκγύμναση και τη σεξουαλική επαφή, ενώ δεν υπάρχει πόνος μετά το χειρουργείο, ούτε χρειάζεται να αλλάξει κάτι από τις καθημερινές σας συνήθειες.
Μάθετε περισσότερα για την αιδοιοπλαστική εδώ!

 

Όλα για την κολποπλαστική
Είναι γεγονός, ότι ο κόλπος της γυναίκας έχει μεγάλη ελαστικότητα. Δεν παύει όμως μετά από έναν ή δύο φυσιολογικούς τοκετούς, να υπάρχει μία έντονη χαλάρωση στην περιοχή, η οποία επιφέρει σημαντικές καθημερινές δυσκολίες στη γυναίκα. Παράλληλα, η σεξουαλική ικανοποίηση από τον σύντροφο μειώνεται κατακόρυφα. Έτσι, η κολποπλαστική, δίνει τη λύση που αναζητά η σύγχρονη γυναίκα.
Με μία επέμβαση ακριβείας, επαναφέρουμε τον κόλπο στη φυσιολογική του διάμετρο, ενώ δεν απαιτείται καμία ημέρα ανάρρωσης ή παραμονή στο νοσοκομείο!
Μάθετε περισσότερα για την κολποπλαστική εδώ.

 

Τέλος, ας μην ξεχνάμε, ότι δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, που οι δύο επεμβάσεις συνδυάζονται σε ένα χειρουργείο, για να έχουμε τα βέλτιστα λειτουργικά και αισθητικά αποτελέσματα.
Δείτε αληθινά περιστατικά επεμβάσεων ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ

 

- Advertisement -