Αιδοιοπλαστική και σεξουαλική ζωή

Συνήθως δεν απολαμβάνουν τη σεξουαλική ζωή τους...

Η σεξουαλική απόλαυση για τη γυναίκα συνδέεται άμεσα με δύο παράγοντες: ο ένας είναι η φυσιολογία του σώματος της και ο δεύτερος είναι η ψυχολογία της.

Συγκεκριμένα πιο καθοριστικός παράγοντας και δείκτης της σεξουαλικής ικανοποίησης της είναι η μορφή της γεννητικής περιοχής και η εικόνα που έχει η ίδια η γυναίκα γι’ αυτήν! Είναι γεγονός ότι δεν έχουν όλες οι γυναίκες την ίδια μορφολογία στη γεννητική περιοχή, γεγονός το οποίο τις περισσότερες φορές αγνοούν!  Έτσι λοιπόν αρκετές γυναίκες που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα στη γεννητική περιοχή, όπως μακριά και χαλαρά χείλη του αιδοίου ή ασυμμετρία της κλειτορίδας, συνήθως αναφέρουν ότι δεν απολαμβάνουν τη σεξουαλική ζωή τους, κυρίως για 2 λόγους: 

  • Οποιαδήποτε δυσμορφία στα χείλη του αιδοίου ή στην κλειτορίδα -είτε προκύπτει εκ γενετής, είτε μετά από ορμονικές διαταραχές- προκαλεί συνήθως πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή, με αποτέλεσμα να μειώνεται σημαντικά η απόλαυση.
  • Μια ενδεχόμενη δυσμορφία, επηρεάζει κατά κύριο λόγο την ψυχολογία της γυναίκας, την αυτοπεποίθησή της, την ικανότητά της να απελευθερώνεται στο σεξ… Ένα άστοχο σχόλιο από την πλευρά του συντρόφου ή κάποια σύγκριση με προηγούμενη σύντροφο είναι ικανά να τραυματίσουν μια γυναίκα, να περιορίσουν τη σεξουαλική της διάθεση, να την κάνουν να νιώσει μειονεκτικά και τελικά να μειώσουν, έως και να εκμηδενίσουν, την σεξουαλική απόλαυση. Μάλιστα, οι περισσότερες περιπτώσεις γυναικών που βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία, αναφέρουν ότι για πολλά χρόνια προτιμούσαν να κάνουν σεξ με εντελώς σβηστά φώτα…
Η λύση

Δύο επεμβάσεις, δομημένες πάνω σε διαφορετικές ανάγκες των γυναικών, μπορούν να αλλάξουν τη σεξουαλική ζωή, την ψυχολογία, ακόμα και την υγιεινή της περιοχής, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι μολύνσεις, αλλά να αυξάνεται η σεξουαλική επιθυμία…

  • Αιδοιοπλαστική

Με μία σύντομη επέμβαση διορθώνονται οι δυσμορφίες στη γεννητική περιοχή. Χωρίς πόνο και ουλές, η αιδοιοπλαστική δεν αποκαθιστά μόνο τη γεννητική περιοχή, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών, βελτιώνει αισθητά την ψυχολογία, την αυτοπεποίθηση και τη σεξουαλική τους ζωή!

  • Κολποπλαστική

Πολλές γυναίκες μετά τον τοκετό, έρχονται αντιμέτωπες με τη χαλάρωση του κόλπου, η οποία προκαλεί προβλήματα όπως ακράτεια ούρων, αλλά και έλλειψη ερωτικής ικανοποίησης. Με την κολποπλαστική, μειώνεται το εύρος του κόλπου στα φυσιολογικά επίπεδα και αποκαθίσταται οποιοδήποτε λειτουργικό ή ψυχολογικό πρόβλημα αντιμετωπίζει η γυναίκα.

Η σεξουαλική ικανοποίηση επανέρχεται, ενώ ταυτόχρονα τονώνεται σημαντικά η αυτοπεποίθησή τους.

- Advertisement -