Ο Dr. Νικόλαος Ναούμ μίλησε στο ΔΥΟ FORUM

Το ΔΥΟ FORUM που ασχολείται με τη Διατροφή την Υγεία και την Ομορφιά, πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά στο Ζάππειο, όπου οι ειδικοί του χώρου συγκεντρώθηκαν για να ενημερώσουν το κοινό για τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Dr. Νικόλαος Ναούμ, Χειρουργός-Γυναικολόγος,

Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας, κλήθηκε να πραγματοποιήσει μία ομιλία “γένους θηλυκού”, αφού το θέμα ήταν η Αποκατάσταση της γυναικείας περιοχής μετά τον τοκετό.

Ο Γιατρός, επικεντρώθηκε σε διάφορα λειτουργικά, αισθητικά και ψυχολογικά προβλήματα που αφήνει στη γυναίκα ο τοκετός και συγκεκριμένα στην αισθητή χαλάρωση κόλπου, την ακράτεια ακόμα και σε νεαρή ηλικία, την αλλοίωση του σώματος, ακόμα και σε αισθητικά προβλήματα όπως οι βαθιές ραγάδες. Όλα αυτά, επηρεάζουν σημαντικά τόσο την ψυχολογία και τη διάθεση της γυναίκας, όσο και τη σεξουαλική της ζωή.

Για πρώτη φορά λοιπόν, παρουσιάστηκε από τον Dr. Ναούμ, το Mom Makeover®!

Ο πρώτος ολοκληρωμένος χώρος αποκατάστασης της μαμάς μετά τον τοκετό! Η γυναίκα μετά τη γέννηση του παιδιού της, μπορεί να επισκεφθεί τον χώρο του Mom Makeover®, όπου θα δει Πλαστικό Χειρουργό, Δερματολόγο και Χειρουργό-Γυναικολόγο για να καλύψει πλήρως οποιαδήποτε ανάγκη έχει, σε ένα πλήρως εξατομικευμένο πλάνο. Συγκεκριμένα, το αυθεντικό Mom Makeover® συνδυάζει χειρουργικές και μη επεμβατικές μεθόδους, που καλύπτουν από την αντιμετώπιση των ραγάδων μέχρι την επέμβαση της κοιλιοπλαστικής και από την χειρουργική επέμβαση της χαλάρωσης κόλπου μέχρι την αντιμετώπιση της ακράτειας.

Περισσότερες πληροφορίες για το αυθεντικό Mom Makeover®

μπορείτε να δείτε στο www.mommakeover.gr

[dzs_video source=»https://www.youtube.com/watch?v=r2PM2_Hr5hw&feature=youtu.be» config=»skinauroradefault» autoplay=»off» cue=»off» loop=»off» type=»normal» responsive_ratio=»default»]

- Advertisement -