Ο κόλπος μου είναι χαλαρός

Τα καλά νέα είναι ότι η χαλάρωση του κόλπου αντιμετωπίζεται ανώδυνα, γρήγορα και οριστικά!

Όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα χαλάρωσης του κόλπου γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη κατάσταση. Ο χαλαρός κόλπος συνδέεται με διάφορα θέματα όπως είναι η ακράτεια ούρων και οι λοιμώξεις. Επίσης η μειωμένη σεξουαλική ικανοποίηση που προκαλείται, επηρεάζει την ψυχολογία και την αυτοεκτίμηση άμεσα.

Πού οφείλεται;

Ο κόλπος, όπως όλα τα όργανα του σώματος μας «γερνάει». Αυτό είναι η μεγαλύτερη αλήθεια που μπορούμε να εντοπίσουμε στα αίτια της χαλάρωσης του κόλπου. Όπως παρατηρείται χαλάρωση στο πρόσωπο και στους υπόλοιπους μύες μας, έτσι συμβαίνει και με τον κόλπο. Έπειτα μετά από 1 ή 2 φυσιολογικούς τοκετούς, πολύ συχνά παρατηρείται μία χαλάρωση στον γυναικείο κόλπο.

Πώς αντιμετωπίζεται;
Τα καλά νέα είναι ότι η χαλάρωση του κόλπου αντιμετωπίζεται ανώδυνα, γρήγορα και οριστικά!
  • Ειδικά στις περιπτώσεις ελαφριάς χαλάρωσης, μπορούμε με τη χρήση του laser Vagitense να επαναφέρουμε τον κόλπο στην πρότερη νεανική του κατάσταση. Δύο με τρεις συνεδρίες είναι αρκετές για να πετύχουμε μία άμεση σύσφιξη του μυϊκού τοιχώματος του κόλπου, να αυξήσουμε το κολλαγόνο και την ελαστίνη της περιοχής και να εξαλείψουμε για πάντα την χαλάρωση.
  • Σε περιπτώσεις πιο έντονης χαλάρωσης, η μέθοδος της κολποπλαστικής δρα καταλυτικά και επαναφέρει τον κόλπο στη φυσιολογική του διάμετρο άμεσα και ανώδυνα. Μια επέμβαση ακριβείας που δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας ή παραμονή στο νοσοκομείο, έχουμε λύσει οριστικά το πρόβλημα μας.
Για να διαπιστώσετε αν χρειάζεται να εφαρμόσετε κάποια από τις δύο μεθόδους και ποια είναι αυτή, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον δρ. Ναούμ, τον πλέον ειδικό σε θέματα Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας.

 

- Advertisement -