Επαναστατική μέθοδος αύξησης σημείου G

Κανένα άλλο σημείο στο γυναικείο σώμα, δεν έχει χτίσει τέτοιο μύθο γύρω από το όνομά του....

Κανένα άλλο σημείο στο γυναικείο σώμα, δεν έχει χτίσει τέτοιο μύθο γύρω από το όνομά του. Ο λόγος για το σημείο G και την επαναστατική μέθοδο αύξησής του, με την οποία αυξάνεται κατακόρυφα η σεξουαλική ευχαρίστηση.

Ολοένα και περισσότερες σεξουαλικώς ενεργές γυναίκες, κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους, αυξάνοντας το σημείο G. Πρόκειται άλλωστε για μία ανώδυνη μέθοδο, που ακολουθούν αρκετές διάσημες, για να αυξήσουν την ερωτική ικανοποίησή τους.

  • Πώς γίνεται; Με την ανώδυνη επαναστατική μέθοδο, μπορούμε να αυξήσουμε το μέγεθος του σημείου G έως και 4 φορές, με την έγχυση ειδικά επεξεργασμένου υαλουρονικού οξέως. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε αύξηση του ερεθισμού του σημείου G, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο γυναικείος οργασμός τόσο σε ένταση όσο και σε διάρκεια.
  • Είναι όντως ανώδυνη; Ναι! Σκεφθείτε ότι ο συνολικός χρόνος είναι 15 λεπτά, ενώ η έγχυση υαλουρονικού πραγματοποιείται μόλις σε 10 δευτερόλεπτα! Η ενόχληση που αισθάνεστε είναι ακριβώς ίδια με το τεστ Παπανικολάου.
  • Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα; Αυτό διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα, αλλά κατά μέσο όρο διαρκεί έως 4 μήνες. Έπειτα, αν μείνετε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα μπορείτε να το επαναλάβετε όσες φορές θέλετε.
  • Επηρεάζεται η περίοδος; Καθόλου! Μπορείτε να χρησιμοποιείτε άφοβα ταμπόν, ενώ ο κύκλος σας παραμένει άθικτος, καθώς η ουσία που εγχέουμε δεν περιέχει ορμονικές ουσίες.

 

 Ρωτήστε τον Dr. Ναούμ!-ananeosi.gr

*Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την αύξηση του σημείου G; Μιλήστε στον Dr. Νικόλαο Ναούμ, ειδικευμένο στην Κοσμητική Γυναικολογία, ο οποίος στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης προσφέρει εντελώς δωρεάν την πρώτη επίσκεψη στο ιατρείο του. Κλείστε το ραντεβού σας στο 210 8835100 / 210 8835200

- Advertisement -