Γιατί πονάω όταν κάνω ποδήλατο;

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για κάποιες από εμάς να απολαύσουμε μια βόλτα με το ποδήλατο ή μία μεγάλη διαδρομή με το μηχανάκι; Για τον περισσότερο κόσμο το να κάνει ποδήλατο είναι μια απλούστατη -και κυρίως μια απολαυστική και όχι επώδυνη εμπειρία.

Υπάρχει όμως μια κατηγορία γυναικών που όταν κάνει ποδήλατο ή και άλλου είδους γυμναστική αισθάνεται έναν ενοχλητικό –συχνά ανυπόφορο πόνο- στη γεννητική περιοχή. Συχνά, πιστεύουν ότι αυτό είναι φυσιολογικό, με αποτέλεσμα να αποφεύγουν τις μεγάλες βόλτες.
Ο Δρ. Ναούμ όμως εξηγεί, ότι ο έντονος πόνος δεν είναι φυσιολογικός -παρόλο που είναι συχνός σε μία μεγάλη μερίδα γυναικών – και ευτυχώς υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης!  πρόκειται για ένα συνηθισμένο πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες και ευτυχώς έχει λύση!

Μια πιθανή δυσμορφία στο αιδοίο, όπως τα χαλαρά και μακριά χείλη, τα όποια κάνουν ορατό το γνωστό και ως «πόδι της καμήλας» μπορεί να γίνει η αιτία πόνου κατά την εκγύμναση, πόνου κατά τη διάρκεια του σεξ ή και δυσκολίας διατήρησης της σωστής υγιεινής. Συχνά οι γυναίκες αναφέρουν όχι μόνο τον πόνο όταν κάνουν ποδήλατο, αλλά ακόμα και την έντονη ενόχληση στο περπάτημα! Ίσως λοιπόν να μην είχατε σκεφτεί ποτέ, ότι οι ενοχλήσεις που νιώθετε δεν είναι φυσιολογικές και δεν χρειάζεται πλέον να ζείτε με αυτές, αφού υπάρχει μία άμεση λύση που θα διορθώσει για πάντα τη γεννητική περιοχή!

Η λύση ονομάζεται αιδοιοπλαστική

Πρόκειται για μία λεπτή επέμβαση που πραγματοποιούν μόνο εξειδικευμένοι γιατροί, κυρίως γυναικολόγοι, και όχι όλοι οι πλαστικοί χειρουργοί που ενδεχομένως να μην γνωρίζουν τη μορφολογία της περιοχής. Αν και η συγκεκριμένη επέμβαση κανονικά πραγματοποιείται με νυστέρι, ο Δρ. Ναούμ έχει εισάγει πρώτος στην Ελλάδα το διοδικό laser τελευταίας γενιάς, καταργώντας  ή χρησιμοποιώντας ελάχιστα το νυστέρι, σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις! Έτσι μέσα σε μόλις 1 ώρα και εντελώς αναίμακτα, πραγματοποιείται η μικροεπέμβαση. Χωρίς ουλές, χωρίς σημάδια, χωρίς πόνο ή παραμονή σε κλινική, με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, έχετε απαλλαχτεί για πάντα από το πρόβλημα σας!

  • Ποιος είναι ο χρόνος αποθεραπείας;

Συνηθίζουμε να ονομάζουμε την αιδοιοπλαστική, ως την «επέμβαση της Παρασκευής», επειδή τις περισσότερες φορές οι εργαζόμενες γυναίκες κλείνουν το χειρουργείο για Παρασκευή ώστε Δευτέρα να είναι κανονικά στη δουλειά τους! Άρα, δεν απαιτείται παραμονή στο νοσοκομείο, ούτε καν μία ημέρα άδεια καθώς η ανάρρωση είναι άμεση.

Σίγουρα δεν θα πονέσω;  

Με τη χρήση του laser, το οποίο χειρίζονται απόλυτα εξειδικευμένα χέρια, είναι δεδομένο ότι το όργανο δεν θα πειραχτεί ώστε να αντιδράσει με πόνο! 

- Advertisement -