Προδρομίτιδα αιδοίου

Τι είναι; Πώς αντιμετωπίζεται;

Σύνδρομο προδρομίτιδας του αιδοίου ονομάζουμε την ευαισθησία στον πρόδρομο του αιδοίου, που έχει ως συνέπεια τον έντονο πόνο. Αυτός ο πόνος παρουσιάζεται κυρίως κατά τη διάρκεια της διείσδυσης στην σεξουαλική επαφή.

Αιτίες

  • Οι γενετικοί παράγοντες είναι το πρώτο αίτιο στο οποίο οφείλεται το Σύνδρομο της Προδορμίτιδας του αιδοίου. Η μορφολογία της γενετικής περιοχής μπορεί από μόνη της να δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στη διείσδυση και πόνο στο αιδοίο.
  • Οι μολύνσεις και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα από τα οποία είναι πιθανό να έχει προσβληθεί μια γυναίκα και να μην το γνωρίζει καν, είναι επίσης πιθανά αίτια.
  • Αν η γυναίκα είχε την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία σε πρώιμη ηλικία αυξάνονται οι πιθανότητες να παρουσιάσει στην πορεία το εν λόγω σύνδρομο.

Συνέπειες

Το άγχος και η κατάθλιψη είναι συνήθη συμπτώματα του Συνδρόμου της Προδρομίας. Ο διαρκής πόνος στην ευαίσθητη περιοχή δεν αφήνουν μια γυναίκα να χαλαρώσει και να νιώσει άνετα με τη γυναικεία της φύση. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση και η μειωμένη ερωτική επιθυμία έρχονται να ολοκληρώσουν το πρόβλημα και να απομακρύνουν ολοκληρωτικά από τη σεξουαλική απόλαυση και την ομαλή ερωτική ζωή.

Η λύση
Ένα τέτοιο θέμα χρήζει άμεσης ιατρικής συμβουλής. Η φαρμακευτική αγωγή πολύ συχνά βελτιώνει το πρόβλημα και ενίοτε το εξαλείφει. Αν οι λόγοι του Συνδρόμου της Προδρομίας και κατά συνέπεια του πόνου κατά τη διείσδυση είναι γενετικοί και σχετίζονται με τη δυσμορφία στα χείλη του αιδοίου, η λύση ευτυχώς είναι άμεση και οριστική.
Με τη μέθοδο της αιδοιοπλαστικής, μια πολύ σύντομη και αναίμακτη επέμβαση που πραγματοποιείται με laser έρχεται να λύσει οριστικά το θέμα και να ανοίξει έναν νέο δρόμο απολαύσεων και ξεγνοιασιάς στη γυναίκα.
Χωρίς καν να απαιτείται παραμονή σε κλινική, μπορείτε να διορθώσετε τις δυσμορφίες που υπήρχαν εκ γενετής στη γεννητική περιοχή, επιστρέφοντας άμεσα στις καθημερινές εργασίες σας. Χωρίς πόνο και ουλές, η αιδοιοπλαστική αφενός αποκαθιστά τη γεννητική περιοχή, αφετέρου βελτιώνει αισθητά την ψυχολογία, την αυτοπεποίθηση, αλλά και τη σεξουαλική ζωή.

- Advertisement -